Ditt personliga recept till ett lyckat bostadsbyte!

Hej!

Klingar höga slutpriser, tillgänglighet och skyhög servicenivå bra i dina öron? Perfekt, för då har du hittat rätt mäklare. Jag drivs av att arbeta med människor och att underlätta din vardag. Vid en bostadsförsäljning så är det av yttersta vikt att du har en engagerad och driven mäklare som inte ger upp i första taget.

Jag lägger extremt stor vikt vid rak kommunikation, tillgänglighet och att hålla min kunder uppdaterade under hela förmedlingsprocessen - en av fler viktiga grundpelare för att lyckas som fastighetsmäklare och inte minst för att skapa en bra kundkrets med nöjda kunder. Mitt slutliga mål är alltid att genomföra en optimal affär, bli rekommenderad vidare för nya försäljningar och att få dig att skratta hela vägen till banken.

”Lagom” finns inte i min vokabulär och jag strävar alltid efter att överträffa mina egna och mina uppdragsgivares mål. Mäklaryrket är för mig en livsstil och jag skulle inte byta ut den mot något annat.

Vem är jag då? – Daniel var namnet och är uppvuxen och bosatt söder om Stockholm, Trångsund och Skogås för att vara exakt, områden inom vilka jag har svart bälte för övrigt . Jag har alltid arbetat inom service och försäljning vilket tillsammans med mitt förflutna på handbollsplanen i Skogås HK har bidragit till min tävlingsinstinkt och hunger efter goda resultat!

Om du skall sälja din bostad, vill prata bostadsmarknad eller är intresserad av en kostnadsfri värdering över en kopp kaffe så tveka inte att slå mig en signal!

Allt gott,

Med vänliga hälsningar,
Daniel Sporrong Najjar