Jonatan Viklund

Tillsammans gör vi en fantastisk affär!

Min ambition som fastighetsmäklare är att genom ett stort engagemang och Notars produkt ha möjligheten att hjälpa både säljare och köpare till en mycket lyckad bostadsaffär. I yrkesrollen har jag förutom det stora engagemanget även en mycket handlingskraftig och resultatinriktad inställning. Detta hjälper mig att dygnet runt kunna erbjuda bästa möjliga service till alla parter. Läs gärna nedan vad tidigare säljare har att säga eller slå mig gärna en signal så berättar jag mer över en kopp kaffe!

Jonatan Viklund
Reg. Fastighetsmäklare
Notar Gärdet

Säljarnas ord

“Trevlig, snabb och korrekt i hanteringen. Bra återkoppling. Rekommenderas varmt.”
- Säljare, Majorsgatan 6
“Personligt och trevligt sätt. Väldigt tillgänglig och snabb på att återkoppla. Gav bra råd”
- Säljare, Sehlstedtsgatan 3
“Engagerad, snabb på att återkoppla. Rekommenderas varmt!”
- Säljare, Linnégatan 17A
“Professionell, kompetent och erfaren mäklare. Problemfri försäljning. Jag är bosatt i utlandet men detta var inget hinder.”
- Säljare, Furusundsgatan 4
“Mäklaren agerade mycket proffsigt, är lätt att samarbeta med och kom med många värdefulla råd som ledde till en god försäljning. Mycket nöjd med hans insats.”
- Säljare, Erik Dahlbergsgatan 35
“Personlig, jordnära, engagerad och service minded. Vad som är så fint med Jonatan är att han ser till både köparen och säljarens bästa - även efter försäljningsprocessen. Både vi som säljare, men även vår köpare känner förtroende, vilket för oss har inneburit en trygghet. En snabb och otroligt smidig bostadsaffär där vi var mer än nöjda med slutpriset”
- Säljare, Kostervägen 3
“Jag rekommenderar Jonatan varmt! Trevlig, kunnig och förtroendeingivande”
- Säljare, Furusundsgatan 18
“Jag kände direkt när jag träffade Jonatan att jag skulle kunna köpa en lägenhet av honom. Därför valde jag honom som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet. Han är kunnig och förtroendeingivande.”
- Säljare, Sandelsgatan 18
“Jonatans engagemang var otroligt bra som mäklare och han var tillgänglig och snabb att återkoppla hela tiden. Rekommenderar honom varmt vidare som mäklare. ”
- Säljare, Öregrundsgatan 18
“Lugn och tillmötesgående! Bra bedömningsförmåga och ger en bra information. Rekommenderar varmt!”
- Säljare, Grevgatan 20
“Otroligt nöjd med Jonatan som mäklare. Han var trevlig, duktig på att informera om alla viktiga aspekter att tänka på inför en försäljning och sedan väldigt proffsig i hela processen från första kontakt och till avslutad affär. Han lyckades inte minst framhäva vår lägenhet på bästa möjliga sätt för att visa potentiella köpare vår lägenhets styrkor och samtidigt ge köparen trygghet om en bra affär. Efter affären var han även mån om att vi hittade en ny bra lägenhet, så vi uppskattade att ha honom som bollplank vid funderingar i vår köpprocess. Vi kan varmt rekommendera Jonatan som mäklare!”
- Säljare, Cardellgatan 4
“Jonatan var tillmötesgående, kunnig och kompetent. Jag uppskattar framförallt att han höll mig uppdaterad hela tiden, var alltid tillgänglig och tog sig tid att förklara om jag hade frågor.”
- Säljare, Skeppargatan 56
“Då vi sålde till förmån för ett dödsbo var det viktigt med en motpart som visste vilken dokumentation som behövdes för att kunna få allt på plats. Här hade vi en god dialog som gjorde att vi ej hamnade i tidsnöd. Tycker även vi fick bra info kring hur vi skulle förbereda lägenheten för försäljning.”
- Säljare, Västmannagatan 76
“Jonatan är väldigt proffsig och lätt att tycka om. Han var alltid lätt att få tag på och var väldigt lugn & stöttande under hela försäljningsprocessen. Jonatan känns kunnig och visade stort engagemang! Jag är väldigt nöjd med min försäljning!”
- Säljare, Sandhamnsgatan 25
“Jonatan är en mycket engagerad mäklare som var lätt att få tag på och snabbt återkopplade med svar på alla frågor jag hade. Han var mycket flexibel med extra visningar och la mycket tid och kraft på att hitta den bästa köparen av lägenheten. Utöver det var han mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera att anlita Jonatan om ni ska sälja er bostad!”
- Säljare, Almlöfsgatan 3
“Jonatan var genomgående mycket lyhörd, behjälplig och service minded vilket resulterade i en smidig och snabb process. 10/10!”
- Säljare, Högsätravägen 28
“Jonatan är lugn, tydlig, vänlig och genuin och får bostadsaffären att kännas trygg. Valet av mäklare var självklart och vi kan inte vara annat än nöjda”
- Säljare, Valhallavägen 131
“Vi kan varmt rekommendera Jonatan. Bra service, bra driv och ordning och reda.”
- Säljare, Östhammarsgatan 70B
“Fantastiskt driv, korrekt värdering och noga uppföljning. Toppen helt enkelt. Rekommenderar Jonatan starkt.”
- Säljare, Torsvikssvängen 50
“Vi är supernöjda med Jonatan! Han är mycket kunnig, social och förtroendeingivande och man kan lita på hans goda omdöme. Kommunikationen fungerade jättebra och han verkligen levererade genom hela försäljningsprocessen. Han är den bästa mäklaren vi anlitat och vi rekommenderar honom varmt.”
- Säljare, Sibyllegatan 51
“Fantastiskt bra jobbat - ingav mkt bra förtroende”
- Säljare, Erik Dahlbergsgatan 36
“Jonatan is leading the process in the kindest, professional manner. He is always accessible and available for any question or idea. His price prediction were super knowledgeable and accurate. Lovely to work with!”
- Säljare, Smedsbacksgatan 6
“Hej, Jahapp…..nu sitter ni och kikar på mäklare:-) Det behöver ni inte fortsätta med - Jonatan är ert första val. Jonatan är en glad, trevlig och kunnig mäklare som kommer få era köpare lika nöjd som du som säljare blir. Vi ser fram emot att jobba med Jonatan igen:-)”
- Säljare, Östhammarsgatan 70B
“Jonathan är den mäklare du ska anlita om du vill bli riktigt nöjd med din försäljning.”
- Säljare, Karlavägen 52
“Serviceminded, lyhörd och gav väldigt goda råd under hela processen. Rekommenderas varmt!”
- Säljare, Sandhamnsgatan 57C

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering