Andreas Sjösten

Glädje, engagemang och kunskap - mina tre ledord!

Ödmjukhet, engagemang och kunskap är mina tre ledord i mitt yrke som fastighetsmäklare. Att sälja sin bostad är för de flesta den största affären man gör i livet, med det sagt kommer jag att göra allt för att överträffa dina förväntningar. 

Född och uppvuxen i Örebro med idrottsbakgrund som fotbollsspelare så har jag en god lokalkännedom och ett riktigt stort kontaktnät. Många bollar i luften och en hög aktivitetsnivå trivs jag med vilket jag också drar nytta av i mitt yrke som fastighetsmäklare. 

Går ni i tankar om bostadsmarknaden, värdering, försäljning eller köp av bostad hjälper jag er gärna vidare. Jag strävar hela tiden efter att du ska känna dig trygg och delaktig i hela processen och på så sätt bli vägledd till - ditt livs bästa affär! 

Slutligen, det skulle vara väldigt roligt att få respresentera dig och din bostad i din nästa bostadsaffär. Med mig som din fastighetsmäklare kan du vara säker på att jag kommer att göra allt för att maximera din försäljning.

Slå mig en signal så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig! 

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Andreas Sjösten
Delägare, Reg Fastighetsmäklare
Notar Örebro

Säljarnas ord

“Andreas är driven, ärlig och engagerad på ett väldigt positivt sett. I tillägg är han lättsam och trevlig men ändå seriös i sitt utförande från första kontakt till avslutad affär. Oavsett om ni är köpare eller säljare så rekommenderar vi honom varmt. Han kommer inte att göra er besvikna.”
- Säljarna på signes väg 6
“Vi är glada att haft Andreas till mäklare han har varit bra med allt. har varit lätt få kontakt med vet väldigt mycket.Bra på att lyssna. aldrig omöjlig med något. Ja vi har varit jättenöjda med Andreas mvh Kristina Kolström Malmberg”
- Säljarna på Riddarbergsgatan 20
“Andreas var stöttande genom hela processen och lugnade mer mig som säljare. Något jag uppskattade väldigt mycket var hans profession med att framställa sig själv som en bra mäklare utan att prata negativt om andra mäklarfirmor, vilket jag tyvärr upplevt när jag träffar andra mäklare. Hela processen gick snabbt och smidigt- allt gick högt över mina förväntningar! Andreas är GRYM och rekommenderar honom starkt om man vill ha en stöttande, engagerad och kunnig mäklare!”
- Säljarna på Restalundsvägen 16C
“Detta var inte vår första mäklarupplevelse men absolut vår bästa. Alltid trevligt bemötande. Snabb och tydlig i kommunikationen. Mycket bra information i alla steg och höll oss uppdaterade.”
- Säljarna på Studievägen 9
“Toppbetyg från start till mål, bättre än såhär kunde det inte bli! Jag är mycket väl nöjd och kommer rekommendera Andreas till vänner och bekanta som går i säljtankar.”
- Säljarna på Kornellvägen 20
“Mycket nöjd av mäklaren. Positivt och saklig. Blev ständigt uppdaterad både innan och efter. Ingen stress utan lugn. Mycket uppskattat.”
- Säljarna på Gläntvägen 1
“Andreas lotsade oss genom hela processen från värdering till försäljning, med stort engagemang. Han gav oss intressant information och bra tips. Vi hade gott om frågor och Andreas besvarade dem snabbt och säkert. Vi fick bostaden såld snabbt och på ett sätt vi är mycket nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Andreas!”
- Säljarna på Sahlefeldtsgatan 2C

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering