Villavägen 5

Sundbyberg Duvbo / Sundbyberg kommun
5 900 000 kr
  • 4 Rum
  • 90 kvm

Villaidyll i Duvbo - 4 rok i bostadsrättsvilla, stor privat terrass, fruktträdgård & egen p-plats!

Välkommen till denna unika och charmiga taklägenhet med stor privat terrass. Boendet om 90 kvadrat är fördelade över tre sovrum, ett sällskapsrum, kök och badrum. Beläget på andra våningen i detta vackra hus från förra seklet bor ni ostört och med härlig vy över Duvbos eftertraktade villakvarter. Lägenheten har senaste året genomgått en omfattande renovering och är i ett mycket gott skick, här är det bara att flytta in och njuta av den gemensamma fruktträdgården utan att behöva ta det fulla ansvaret för skötsel och underhåll av hus och trädgård.

Skjut upp grinden i smide och följ stenläggningen som visar vägen till den egna entrén i detta vackra hus med tinnar och torn från tidigt 1900-tal. Huset omges av en prunkande trädgården som just nu byter skepnad, de första knopparna spricker nu upp i syrenen och snart kan ni njuta av dess blommor i full prakt. Här finns rabarber att plocka till det egna baket, hallon, jordgubbar, björnbär och vinbär är andra delikatesser ni kan njuta av bara som dom är. Här finns ett plommonträd och tre äppelträd som låter trädgården bjuda på läckerheter ända in på hösten. Den välskötta trädgården bjuder på öppna gräsytor för lek och bollspel och en gemensam studsmatta har köpts in av föreningen.

Kliv in genom den egna entrén på Villavägen 5 och häng av er ytterkläderna på nedre planet, följ trappan upp till andra våningsplanet. Väl inne möts ni av ett mycket vackert hem. Varsamt renoverat med eftertanke för att matcha dagens krav på ett modernt och bekvämt boende. Genomgående kan ni njuta av ljusa färgval och parkett i samtliga rum. Stora fönster i fyra väderstreck bjuder på vackra vyer över Duvbo och den egna trädgården samtidigt som ljuset flödar in. Den egna terrassen är väl tilltagen och blir som ett extra stort sällskapsrum under vår och sommar. Här är den givna platsen när vädret tillåter och ytan gör det möjligt att placera både sittmöbler för stora sällskap och en relaxdel för mer avslappnat umgänge. Tänk att fira födelsedagar här, bjuda in till kräftskiva i augusti och skördefest under tidig höst. Terrassen blir även den givna platsen att skåla in det nya året på och njuta av fyrverkeriernas skådespeleri. Detta är ett hem som inte gör er besvikna!

På Villavägen bor man lugnt och barnvänligt men ändå otroligt citynära. För er med barn ligger Duvboskolan mitt i villaområdet, granne med Duvbo kyrka. Skolan rymmer cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolverksamheten bedrivs tillsammans med fritidshemmet. På Järnvägsgatan 23, precis i kanten av området, finns också förskolan Ekbacken. Andra förskolor i närheten är bland annat Karusellen och Lekplatsvägen. Runtomkring i området finns också flera nyupprustade och populära lekplatser; Duvboparken, Lodets lekpark, Tornparken och Lötsjöparken.

Närmsta tunnelbana nås inom 5 min promenad (Duvbo), här finns även ICA nära. Genom Duvbo går buss 504 som tar er till Sundbybergs station. På endast 3 minuters promenad nås busslinje 504. Från Sundbyberg station (15 min promenad från bostaden) går pendel- och regiontågstation, tunnelbana, tvärbana mot Solna station och Sickla samt bussar. Busslinje 506 mellan Hallonbergen och Karolinska går via Sundbybergs station och stannar på Ursviksvägen.
Ett kort promenad bort ligger natursköna och prisbelönta Marabouparken som passar perfekt för en avkopplande picknick. Runt fågelrika Lötsjön som möter Råstasjön på Solnasidan erbjuds natursköna promenad- eller motionsspår på ca 5 km, perfekt för er som ska rasta hunden eller rulla barnvagn. Vid Lötsjön kan ni stanna till och äta något gott på Gröna stugan. Inom några minuter promenad finns även en stor simhall och en idrottsplats med rikt sportföreningsliv. Sundbybergs Centrum finns ett generöst utbud av livsmedel (Willys, ICA, Lidl), systembolaget och flertalet trendiga restauranger. Promenadstråken längsmed Bällsta ån är fina och här samlas många på bryggorna för att insupa det avkopplade atmosfären och båtlivet. Från bostaden är det endast 10 min med bil till Mall of Scandinavia och Bromma Blocks

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

90 kvm

Avgift:

4 897 kr

Visning:

Tisdag 15/6 Kl. 17:00-17:30

Slutbud:

5 900 000 kr (65 556 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter