Broddgränd 18, 1tr

Västertorp/Hägerstensåsen / Stockholm kommun
2 900 000 kr
  • 2 Rum
  • 56.5 kvm

Varsamt renoverad med tidstypiska 50-talsdetaljer & balkong i söder nära T-bana & centrum!

Med balkong i söderläge i trevlig 50-talsfastighet finner ni denna rymliga 2:a med fint kök, kaklat badrum och moderna ytskikt. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata endast ca 100 m från Västertorps tunnelbanestation, centrum och paradgata. Här återfinns en vacker kombination av moderna utföranden och 50-talsdetaljer i trevlig symmetri så som vackra dubbeldörrar med glasindelning, fönsterbänkar i original samt vackert burspråk. Tack vare ett genomgående läge erbjuds ljusinsläpp från två håll vilket ger en härlig känsla och en bostad att trivas i. Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande hall med plats för hatthylla, skohylla och exempelvis byrå. Även två garderober finns. Genom vackra pardörrar i original når man bostadens vardagsrum vilket har vitmålade ytskikt, fint parkettgolv och goda möbleringsmöjligheter för exempelvis soffa, tv-möbel och övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen med optimalt solläge mot söder där man under årets varmare månader kan njuta av många, härliga stunder. Vidare finns rymligt kök med stilrena och moderna färgval som erbjuder gott om förvaring och en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, gasspis, gasugn, diskmaskin och köksfläkt. I köket finns även plats för matbord invid fönsterparti. Bostadens sovrum med väggar målade i en sober, blå kulör och fint parkettgolv är beläget mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds gott om plats för dubbelsäng och exempelvis arbetsplats och för förvaring finns två platsbyggda garderober i original. Rummet har även vackert fönster med litet burspråk och fönsterbänk i original. Badrummet är kaklat i ljusa kulörer med våtrumsmatta på golv och här finns WC, handfat, spegelskåp, badkar och fönster för ljusinsläpp. För ytterligare förvaring finns två källarförråd.

Brf Västertorp med sina trevliga låghus från 50-talet är en välskött och stabil förening med god ekonomi vilken har genomgått stambyte av kök och badrum. Här finns åtta bostadshus innehållande 239 lägenheter, 37 hobbylokaler och 9 större lokaler. Föreningen erbjuder 3 st tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal för uthyrning till medlemmarna. Tvättstugorna erbjuder 3 st tvättmaskiner, torktumlare, torkrum, mangel och torkskåp. I källaren disponerar varje bostadsrättsinnehavare 2 st förråd varav ett matkällarförråd. Föreningen tillhandahåller även garage- och parkeringsplatser för 325 kr resp 200kr/mån. Det finns 45 st garageplatser samt 51 st parkeringsplatser. Parkering med Taxa 5 finns även på omkringliggande gator. I föreningen erbjuds fiber för Internet från Ownit och TV-leverantör är ComHem. Det finns ett sophus på Puckgränd och ett på Broddgränd för källsortering. Container för grovsopor finns att tillgå varannan månad. Samlingslokal finns i källaren vid Broddgränd 25, ingång från gaveln. Den är ca 150 kvm stor och består av några större rum samt ett pentry. Festlokalen går att hyra till en kostnad av 300 kr. Övernattningsdelen går att hyra till en kostnad av 300 kr/dygn. För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfvastertorp.se

Här bor ni i ett trevligt och populärt område med närhet till det mesta. I Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, antikbutik, pizzeria, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar.
Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Flera populära förskolor samt grundskolor finns belägna i närområdet, däribland Västertorpsskolan samt Hägerstensåsens skola, vilka båda inrymmer utbildning från förskola till och med årskurs 6. De gymnasieskolor som är närmast belägna finns i Liljeholmen, Brännkyrka och Skärholmen.
Med tunnelbanan som ligger runt husknuten tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Varmt välkomna på visning av denna pärla!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56.5 kvm

Avgift:

2 817 kr

Slutbud:

2 900 000 kr (51 327 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter