Etsarvägen 1, 5tr

Johanneshov Gullmarsplan / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1.5 Rum
  • 37.5 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad etta med sociala ytor, mycket ljusinsläpp och balkong i öst

Nu är den äntligen till salu – Gullmarsplans finaste etta!

I hjärtat av Gullmarsplan finner ni denna fantastiska bostad som är belägen högt upp i huset med trädtopparna som närmaste granne. Stora fönsterpartier tillsammans med vita väggar och den ljusa ekparketten skapar en öppen och hemtrevlig känsla genom hela lägenheten.

Tack vare den kvadratsmarta planlösningen får du plats med allt som du kan tänkas behöva. I det fullutrustade köket får du enkelt plats med större matbord invid burspråket, vilket lämnar plats för soffa samt säng om 120 cm i allrummet.
I direkt anslutning till allrummet kommer man ut på lägenhetens smultronställe – balkongen. Här kan du avnjuta en frukost i förmiddagssolen med utsikt över både grönska och storstadens puls.

Sammanfattningsvis är detta ett perfekt boende för den som efterfrågar en bra planerad lägenhet med sociala ytor, mycket ljusinsläpp och bra förvarning.

Vid Gullmarsplan bor du bara ett stenkast från Söders kaféer, barer och restauranger samtidigt som du har vacker natur runt hörnet. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på härliga promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken.
Kommunikationerna är oslagbara med söderorts kommunikationsnav bara någon minut bort. Via Gullmarsplan trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan.

I närområdet finns all tänkbar service såsom servicebutiker, vårdcentraler, flertalet matbutiker, systembolag och apotek. Är du shoppingsugen ligger Globen shopping alldeles runt knuten med ett brett utbud av restauranger och butiker. Fler restauranger och ett otaligt med roliga aktiviteter erbjuds vid Tolv Stockholm i Tele2 Arena. Här kan du utmana vänner och familj på äventyrsgolf, karaoke eller bowling, bara för att ta några exempel. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

37.5 kvm

Avgift:

1 518 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Etsarvägen 1, 5tr Johanneshov Gullmarsplan

HitCounter