Arkadvägen 1

Arkadvägen 1

Johanneshov / Stockholm kommun
2 950 000 kr
  • 2 rum
  • 48 kvm
Anmäl intresse

Rymlig tvåa med fantastiska materialval

ACCEPTERAT PRIS.
Välkomna till denna ljusa och inbjudande tvåa med moderna och tidlösa materialval.

Köket är välplanerat och yteffektivt med både ovan- och underskåp som fint smälter ihop med den maskinella utrustningen. Här finns plats för större matbord där middagsgästerna kan umgås medan maten tillagas. De väl tilltagna fönsterpartierna bidrar till det fantastiska ljusinsläppet som är genomgående i hela bostaden. Vardagsrummet med sin fantastiska takhöjd och generösa kvadratmeter förstärker lägenhetens luftiga känsla. Sovrummet ligger avskilt från de sociala ytorna och erbjuder generös plats för både dubbelsäng och garderober. Från sovrummet når du även den fantastiska balkongen på ett lugnt och lummigt österläge. Badrummet är kaklat i ljusa kulörer, det finns dessutom gott om förvaring i både kommod och spegelskåp.

Sammanfattningsvis en mycket hemtrevlig bostad med genomgående stilrena materialval. Planlösningen är välgenomtänkt och ljusinsläppet generöst i både kök, sovrum och vardagsrum.

Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Gullmarsplan, med förstklassiga kommunikationer, ligger ett stenkast bort. Där finns apotek, systembolag, diverse affärer och restauranger.

Närheten till Södermalm med mysiga caféer, restauranger och sitt härliga uteliv och dessutom Globen City med galleria med stort utbud av shopping och dylikt gör att du aldrig har långt till pulsen. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen, Tele 2 arena också bara runt hörnet. Har du bil ligger lägenheten perfekt. Med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar man sig snabbt och smidigt vart man vill i Stockholm.
Varmt välkommen på visning.


Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

2 rum

Boarea:

48 kvm

Avgift:

2 680 kr

Pris:

(61 458 kr/kvm) 2 950 000 kr

Aktuellt bud:

2 620 000 kr (54 583 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Extra kontaktperson

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Arkadvägen 1, Johanneshov.

HitCounter