John Ericssonsgatan 5

Drömtvåa med bästa läget på Kungsholmen!

Till salu Kungsholmen - Norr Mälarstrand Stockholm kommun

* ACCEPTERAT PRIS, kontakta mäklaren för visning!
* LÅGT BELÅNAD FÖRENING, endast 413 kr i skuld/kvm!
* Mälarglimt
* Vacker fiskbensparkett
* Optimalt planerad
* Hiss i huset
* Grönskande innergård

På lugn återvändsgata hittar vi denna väldisponerade funkistvåa i toppläge på Kungsholmen! Bostaden är i genomgående mycket fint skick med stilrena materialval, ljus färgsättning och charmiga originaldetaljer. Generöst vardagsrum som badar i ljus tack vare stort fönsterparti i sydost. Från det vinklade fönstret kan man se Riddarfjärden och Mälarens glimrande vatten. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa med tillhörande möblemang och matbord. Golvet pryds av en vacker genomgående fiskbensparkett i fint skick. Här finns även garderob för klädförvaring. Stilrent kök med förvaring bakom vita skåpluckor och arbetsyta på bänkskiva i trä

* ACCEPTERAT PRIS, kontakta mäklaren för visning!
* LÅGT BELÅNAD FÖRENING, endast 413 kr i skuld/kvm!
* Mälarglimt
* Vacker fiskbensparkett
* Optimalt planerad
* Hiss i huset
* Grönskande innergård

På lugn återvändsgata hittar vi denna väldisponerade funkistvåa i toppläge på Kungsholmen! Bostaden är i genomgående mycket fint skick med stilrena materialval, ljus färgsättning och charmiga originaldetaljer. Generöst vardagsrum som badar i ljus tack vare stort fönsterparti i sydost. Från det vinklade fönstret kan man se Riddarfjärden och Mälarens glimrande vatten. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffa med tillhörande möblemang och matbord. Golvet pryds av en vacker genomgående fiskbensparkett i fint skick. Här finns även garderob för klädförvaring. Stilrent kök med förvaring bakom vita skåpluckor och arbetsyta på bänkskiva i trä. I köket finns bla spis, diskmaskin, kyl/frys och ugn. Vidare disponerar bostaden ett rofyllt sovrum som rymmer 180cm bred säng om så önskas. Ett mycket stilrent renoverat helkaklat badrum och hall med god förvaring i garderober. TIllgång till källarförråd. Gott om cykelparkeringar både på framsidan och innergården. Precis utanför porten ligger mycket populära Petite France. Denna lägenhet vill ni verkligen inte missa - så hjärtligt välkomna på visning!

Föreningen Bigarråträdet 197 är en stabil och välskött förening som äger marken med mycket god ekonomi. Näst intill obelånad då föreningens totala lån uppgår till endast 523,850kr (Enl. årsredovisning 2022). Skulden per kvm ligger på 413/kvm. Många stora renoveringar är gjorda. Föreningen har en fantastisk grönskande innergård med två stora uteplatser, gräsmatta och odlingslådor. Grillen används flitigt under sommaren, färska hallon och rabarber finns i mängder.

Här bor du med direkt närhet till Norr Mälarstrands vackra omgivningar och Fridhemsplans puls. Här har du ett stenkast till Mälarens glittrande vatten, följer du strandpromenaden som tar dig runt Kungsholmen och dess rekreativa omgivningar kommer du att hitta många smultronställen. Ta ett dopp vid Smedsuddsbadet på förmiddagen och besök någon av alla välrenommerade restauranger på eftermiddagen. Avsluta kvällen på en picknickfilt i Rålambshovsparken eller varför inte möta solnedgången på Orangeriet eller Mälarpaviljongen.

Lägenheten ligger belägen på en mycket lugn gata med lite trafik och angränsar mot Norr Mälarstrand och Pontonjärgatan. Buss 61 stannar på John Ericssonsgatan och på Hantverkargatan finns flera busslinjer. Närmaste T-bana är Rådhuset som nås via Bergsgatan och Södra Agnegatan. Ytterligare kommunikationsmöjligheter finns via Fridhemsplan, där finner du tunnelbanans gröna och blåa linje, flertalet busslinjer och många andra alternativ. Här finns även shopping i Västermalmsgallerian, gym, matbutiker och restauranger. En kortare promenad åt motsatt håll än Fridhemsplan tar dig till Kungsholms torg med bl.a. Ica och Systembolaget. Till City går man på 15 minuter. Med andra ord: Läget är oslagbart!

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 600 000 kr 106 977 kr/kvm
Boarea 43 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 834 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Energideklaration
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här