Smedsbacksgatan 11

Fint skick och härligt ljusinsläpp!

Kommande försäljning Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

Välkommen till denna rymliga och charmiga lägenhet med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv och passar utmärkt för såväl singeln som paret med ett stort allrum med praktisk sovalkov. Goda förvaringsmöjligheter finns i inbyggda garderober i hallen. Fräscht badrum med dusch, wc, handdukstork, spegel, kommod och tvättmaskin. Köket är i fint skick och har gott om arbets- och förvaringsytor. Här finns all maskinell utrustning man kan önska i form av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. I köket ryms även ett stort matbord och här finns också ett praktiskt städskåp

Välkommen till denna rymliga och charmiga lägenhet med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv och passar utmärkt för såväl singeln som paret med ett stort allrum med praktisk sovalkov. Goda förvaringsmöjligheter finns i inbyggda garderober i hallen. Fräscht badrum med dusch, wc, handdukstork, spegel, kommod och tvättmaskin. Köket är i fint skick och har gott om arbets- och förvaringsytor. Här finns all maskinell utrustning man kan önska i form av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. I köket ryms även ett stort matbord och här finns också ett praktiskt städskåp. Allrummet är ljust och luftigt med plats för all önskvärd trivselmöblering. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

För medlemmarna finns en gemensam takterrass med grillmöjligheter. Det finns även en föreningslokal, tvättstuga och cykelförråd.

Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ca 1 minut till T-bana Gärdet, buss 1 och 54 ca 5 min ifrån. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet som har öppet till 23:00, sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion och SATS. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 767 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar 2015
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här