Holbergsgatan 57

Stor ljus tvåa i 55+ i absolut toppskick. Solig balkong mot grönskan!

Till salu Bromma - Blackeberg Stockholm kommun

Äntligen en rymlig, ljus och riktigt fin tvåa (möjlig trea) i populärt 55+boende. Trots sitt lugna harmoniska läge så är det endast 50 meter till torgets service och tunnelbanan. Mycket stor solig balkong mot grönskan på baksidan av huset. Hela bostaden är i toppskick med öppen planlösning mellan det luftiga vardagsrummet och det nyligen renoverade och fullutrustade köket. Vidare har ni ett stort badrum med uppdaterad inredning, badkar och tvättmaskin, underbart sovrum med hel garderobsvägg samt mycket gott om annan förvaring. Stort externt förråd finns också. Populär och stabil förening som disponerar festlokal med övernattningsmöjlighet och bastu

Äntligen en rymlig, ljus och riktigt fin tvåa (möjlig trea) i populärt 55+boende. Trots sitt lugna harmoniska läge så är det endast 50 meter till torgets service och tunnelbanan. Mycket stor solig balkong mot grönskan på baksidan av huset. Hela bostaden är i toppskick med öppen planlösning mellan det luftiga vardagsrummet och det nyligen renoverade och fullutrustade köket. Vidare har ni ett stort badrum med uppdaterad inredning, badkar och tvättmaskin, underbart sovrum med hel garderobsvägg samt mycket gott om annan förvaring. Stort externt förråd finns också. Populär och stabil förening som disponerar festlokal med övernattningsmöjlighet och bastu. Välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, surdegsbageri FERM, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt över 950 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 490 000 kr 35 571 kr/kvm
Boarea 70 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
5 898 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Energideklaration Holbergsgatan 57
Stadgar 2018 Brf Parasollet
Årsredovisning 2022, Brf Parasollet

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här