Skönviksvägen 307, 3 tr

Kommande försäljning Stureby - Enskede Stockholm kommun

* Välrenoverat kök med integrerade vitvaror
* Högst upp i huset med utsikt över föreningens innergård
* Genomgående parkettgolv
* Renoverat badrum med badkar och tvättmaskin
* Stabil HSB förening med låg belåning, övernattningsrum och gym
* I avgiften ingår 1000 mbit bredband samt basutbud TV
* Tillgång till såväl källarförråd som matkällare

Välkommen till denna fina 3:a belägen högst upp i huset med insynsskyddat läge och fantastisk vy över föreningens innergård och lekplats. Lägenheten har stora unika fönsterpartier i två väderstreck vilket genomgående ger ett ljust och luftigt hem. Det välrenoverade köket med integererade vitvaror har separat matplats och gott om arbetsyta. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet vilket skapar en social och trevlig planlösning. I vardagsrummet med sina generösa ytor ligger utgång till balkongen. Balkongen har sol större delen av dagen och här har man utblick över föreningens lekplats och lummiga gård. Därtill finns två rymliga sovrum, gott om förvaring i klädkammare med platsbyggt förvaringssystem samt ett renoverat badrum

* Välrenoverat kök med integrerade vitvaror
* Högst upp i huset med utsikt över föreningens innergård
* Genomgående parkettgolv
* Renoverat badrum med badkar och tvättmaskin
* Stabil HSB förening med låg belåning, övernattningsrum och gym
* I avgiften ingår 1000 mbit bredband samt basutbud TV
* Tillgång till såväl källarförråd som matkällare

Välkommen till denna fina 3:a belägen högst upp i huset med insynsskyddat läge och fantastisk vy över föreningens innergård och lekplats. Lägenheten har stora unika fönsterpartier i två väderstreck vilket genomgående ger ett ljust och luftigt hem. Det välrenoverade köket med integererade vitvaror har separat matplats och gott om arbetsyta. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet vilket skapar en social och trevlig planlösning. I vardagsrummet med sina generösa ytor ligger utgång till balkongen. Balkongen har sol större delen av dagen och här har man utblick över föreningens lekplats och lummiga gård. Därtill finns två rymliga sovrum, gott om förvaring i klädkammare med platsbyggt förvaringssystem samt ett renoverat badrum. Badrummet är stort och här finns både badkar och tvättmaskin. I anslutande källarvåning finns tillhörande förråd samt barnvagnsrum. Råvinden ovan lägenheten kan inredas, ombyggnad och projektering bekostas av lägenhetsinnehavaren. Föreningen har ett sammarbete med ombyggnadskonsult avseende konvertering av råvind.

Här bor ni insynsskyddat, välrenoverat och med vacker vy på en av Sturebys bästa adresser. Stabil och gammal HSB-förening som erbjuder sina medlemmar gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum. Innergården har en fin lekplats, grillplats och en stor gräsmatta. Många lekplatser och dagis finns i närområdet. Här har ni ca fem minuter till tunnelbanan, 15 minuter in till stan och nära till Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. Nära till Bandängens parklek med lantgård och Café Château med nybakat bröd varje dag. Inom promenadavstånd finns även välutrustade utegym, café och Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Därtill finns flera pizzerior, sushi och gatukök inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 69 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 084 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Ombyggnadsinformation 2021
Premoria byggnation Örbyleden
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här