Tussmötevägen 134B, 1tr

Smakfull 2:a med inglasad balkong och hög standard

Till salu Svedmyra/Enskede Stockholm kommun

Accepterat pris - Här ges tillfälle att förvärva en modern och ytterst välplanerad 2:a med inglasad balkong på lugn återvändsgata mitt i Enskedes grönskande idyll! Lägenheten som ligger insynsskyddat erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och social yta. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och utanför skymtas såväl föreningens lugna gård som grönska. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och utgång till stor inglasad balkong. På balkongen finns det gott om plats för både bord och stolar och här strålar solen från eftermiddag till kväll. Köket inrymmer allt man kan önska med smakfulla tillval och en härlig köksö. Vidare ryms i lägenheten ett sovrum med fönster i två väderstreck med gott om förvaring i garderobsvägg. Det stora badrummet har även det moderna och smakfulla materialval och här finns en generös kombimaskin för tvätt och tork

Accepterat pris - Här ges tillfälle att förvärva en modern och ytterst välplanerad 2:a med inglasad balkong på lugn återvändsgata mitt i Enskedes grönskande idyll! Lägenheten som ligger insynsskyddat erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och social yta. Stora fönsterpartier ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och utanför skymtas såväl föreningens lugna gård som grönska. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och utgång till stor inglasad balkong. På balkongen finns det gott om plats för både bord och stolar och här strålar solen från eftermiddag till kväll. Köket inrymmer allt man kan önska med smakfulla tillval och en härlig köksö. Vidare ryms i lägenheten ett sovrum med fönster i två väderstreck med gott om förvaring i garderobsvägg. Det stora badrummet har även det moderna och smakfulla materialval och här finns en generös kombimaskin för tvätt och tork. I hallen finns ytterligare förvaring och till lägenheten hör ett vindsförråd.

Här erbjuds dessutom ett utmärkt läge i populära och expansiva Svedmyra. Tunnelbanan nås inom ca 5 minuter och buss 161 som trafikerar Älvsjö, Telefonplan och Bagarmossen stannar en kort promenad från huset. I närområdet finns flera restauranger och småbutiker och runt husknuten finner ni populära ICA BEA. Här finns allt från målarfärg till dagligvaror och charkdisk. Underbara Enskede värdshus och Enskedeparkens Bageri ligger båda en kort promenad bort. Ytterligare shopping finns vid Globen med drygt 60 butiker och ett flertal restauranger, samt Tele-2 Arena med restauranger och nöjen. Det är inte heller långt till Nackareservatet eller charmiga Gamla Enskede. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter. Med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Detta är helt enkelt ett område att stortrivas i. Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 300 000 kr 64 706 kr/kvm
Boarea 51 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 491 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar
Energideklaration 134A - C
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här