Avestagatan 12

Penthouse-3:a med toppläge

Såld 2022-02-04 Spånga - Solhem Stockholm kommun

Välkomna till denna helt fantastiska penthouse-3:a belägen högst upp i huset. Lägenheten kombinerar en mycket hög detaljfinish med unika attribut som den stora terrassen och en helt slående takhöjd. Redan i entrén får man en bra känsla med det exklusiva stengolvet med golvvärme som ligger i hallen invid sovrummen, det välutrustade badrummet och klädkammare. Lägenheten öppnas sedan upp med vardagsrum och köket som ligger i en vinkel mot det stora fönsterytorna från golv till tak som med den unika takhöjden ger ett imponerande intryck. Terrassen är stor och generös och ligger i ett fritt och soligt läge, här finns en motordriven markis installerad. Storleken är en av de främsta i hela området vilket skapar fantastiska möjligheter för ett skönt häng ute i solen oavsett om ni har gäster eller är själva. Sovrummen är av en god storlek och den ovan nämnda klädkammaren är mycket praktisk.

Välkomna till denna helt fantastiska penthouse-3:a belägen högst upp i huset. Lägenheten kombinerar en mycket hög detaljfinish med unika attribut som den stora terrassen och en helt slående takhöjd. Redan i entrén får man en bra känsla med det exklusiva stengolvet med golvvärme som ligger i hallen invid sovrummen, det välutrustade badrummet och klädkammare. Lägenheten öppnas sedan upp med vardagsrum och köket som ligger i en vinkel mot det stora fönsterytorna från golv till tak som med den unika takhöjden ger ett imponerande intryck. Terrassen är stor och generös och ligger i ett fritt och soligt läge, här finns en motordriven markis installerad. Storleken är en av de främsta i hela området vilket skapar fantastiska möjligheter för ett skönt häng ute i solen oavsett om ni har gäster eller är själva. Sovrummen är av en god storlek och den ovan nämnda klädkammaren är mycket praktisk. I vardagsrum, kök och hall sitter spotlights vilket skänker ett fint ljus.

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Föreningen har en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-450 kr/mån.

Läget är mycket bra med ett lagom promenadavstånd till Spånga Torg med alla sina mysiga småbutiker och restauranger. Favoriter bland dessa kan nämnas Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Grado, Dennis kött och Åsas fisk. Här finns också den populära puben Caledonian Inn, välsorterade matbutiker, frisör, Pressbyrå m.m. Kommunikationerna är mycket bra med pendeltåget som tar in till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter samt flertalet busslinjer mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg m.m. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, Spånga gymnasium och flera förskolor. För barnen och idrottsintresserade vuxna finns det bra möjligheter att utöva sin idrott. Stora Spånga IP har flera fullstora fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löpbanor på vilka man ordnar skidspår på vintern. Mitt bland villabebyggelsen ligger den fina gräsplanen Gläntan. På ett kort promenadavstånd från lägenheten finns både Puls och Träning och Fitness24seven.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 4 020 000 kr
Pris / kvm 50 566 kr
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 346 kr
Notar Bromma

Extra kontaktperson

Emelie Schmidt

0708-67 70 17 emelie.schmidt@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här