Borgarfjordsgatan 21B

Borgarfjordsgatan 21B

Kista / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 64 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 2:a med stort badrum och loggia!

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåa med modern öppen planlösning, solig loggia, smakfulla materialval & fenomenal utsikt från alla rum!

Lägenheten präglas av ett underbart ljusinsläpp i kombination med en modern öppen planlösning med stort separat kök och vardagsrum och stora insynsfria fönsterpartier med fenomenal utsikt från alla rum. Stort och härligt kök med gott om förvaring. Samtliga vitvaror i köket kommer från Bosch och Siemens. Ytdisponeringen av bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, stor solig loggia och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ytskikten är genomgående smakfulla med genomgående parkett- och klinkergolv, stort och smakfullt badrum med tvättdel. Till bostaden hör ett lägenhetsförråd på 3.1kvm.

Populär och stabil förening med två övernattningslägenheter, en innergård och högst upp på våning 17 finns en stor takterrass och relaxavdelning.
Varmgarage finns under huset. Föreningen har god ekonomi och har erbjudit sina medlemmar en och en halv avgiftsfri månad. https://brfk2kistatorn.bostadsratterna.se/nyheter/hyresrabatt-till-alla-medlemmar

Området kallas för "Sveriges Silicon valley" då många av dom världsledande teknikföretagen finns här och är mycket populärt tack vare närheten till allt! Runt husknuten ligger Kista galleria med flertalet butiker och caféer, Gocartbana, biograf och mycket mer. I anslutning till gallerian finns mycket goda kommunikationer i om flertalet bussar och Blåa linjens t-bana (som även planeras att byggas ut till Barkarby). Med tunnelbanan tar du dig till T-centralen på 18 minuter och till Arlanda med direktbuss på ca 25 minuter. Det byggs en tvärbana mellan Helenelund och Bromma Flygplats som ska gå genom Kista Centrum med planerad trafikstart 2022-2023: (https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund) Inom promenadavstånd finns flertalet skolor, förskolor och dagmammor. En kort promenad bort ligger Järvafältet med gott om motionsspår, stora ströv- och skogsområden, nybyggt utomhusbad, samt Igelbäcken. För den bilburne når man E4:an på bara någon minut.

Philip Kujanpää - Mäklare Sollentuna

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

64 kvm

Avgift:

3 886 kr

Visning:

Måndag 26/7 Kl. 12:30-13:00Tisdag 27/7 Kl. 19:00-19:30

Pris:

(42 969 kr/kvm) 2 750 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borgarfjordsgatan 21B Kista

HitCounter