Uppfartsvägen 5

En mycket smakfull tvårummare med bästa läge till salu i Gamla Råsunda!

Såld Solna / Råsunda Solna kommun

- Gavelläge!
- Nära kommunikationer och restauranger!
- Optimalt planerad!
- Stabil förening med god ekonomi!
- Populär adress!
- Modernt kök!
- Bra förvaring!
- Tvättpelare!

Nu ges det tillfälle att förvärva en mycket smakfull tvårummare på populär adress i Råsunda. Lägenheten präglas av fina detaljer som rejäl stavparkett och ljusa färgsättningar, gavelläge som bidrar med gott om ljusinsläpp från flera fönsterpartier, ett modernt kök och ett helkaklat badrum med tvättpelare. Här välkomnas ni av en väl tilltagen hall med gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober utrustade med skjutdörrar som nyttjar den fulla takhöjden om 2,70 m. Vidare in till bostadens vardagsrum finns rymliga ytor med plats för soffgrupp och övriga trivselmöbler. I vardagsrummet finner man också utgången till lägenhetens trevliga balkong där man gärna sitter med en kopp kaffe och blickar ut över Råsundavägen. Bostadens sovrum är rogivande med god förvaring i garderober, samt plats för dubbelsäng. För er som gillar att laga middagar finns här ett mycket modernt kök med all maskinell utrustning, integrerade vitvaror, en vinkyl och en rejäl bänkskiva i carrara marmor.

Här finns också plats för ett matbord, samt i anslutning till vardagsrummet finns det en barbänk. Slutligen till det sista rummet i bostaden har vi det helkaklade badrummet som är mycket väldisponerat och utrustat med golvvärme och tvättpelare. Detta är en perfekt tvåa för er med högt ställda krav, missa inte denna bostad!

I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av modebutiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning och SATS. För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill grannsjön Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära längdskidspår.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 3 minuters promenad ifrån bostaden. Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Pendeltågstationen ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Tvärbanan trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 3 425 000 kr
Pris / kvm 76 111 kr
Boarea 45 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 079 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Moa Lundgren

08-470 33 50 moa.lundgren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här