Gamla Enköpingsvägen 178

Gamla Enköpingsvägen 178

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 595 000 kr
  • 4 Rum
  • 85 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad fyra högst upp i huset, balkong i söderläge!

*** ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA IN VISNING! ***

Här erbjuds en praktisk och välplanerad fyrrummare med ett perfekt läge i Stora Ursvik! Lägenheten är perfekt för familjen som kräver bekvämlighet med gott om maskinell utrustning. Bostaden har stora fönsterpartier i flera väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Balkongen ligger i rakt söderläge med fri sikt. Lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kombinationen av närheten till skola och förskola, naturreservat och bra kommunikationer ger ett optimalt boende att trivas i!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger någon minut ifrån Kymlingeskolan som är en populär skola i området. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan (Nya Noblaskolan) på Marieborgsgatan. Forskaren är en ny förskola i området och Kvarnkullen förskola som ligger precis på andra sidan gatan av huset kommer öppnas inom kort. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. I området finns restaurangen Brödernas och runt hörnet nu även pizzeria och sushi. Det finns även mini-livs och ett gym, Puls & Träning på kort avstånd från bostaden. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Inom kort kommer tvärbanan till området. Busshållplats på kort avstånd från bostaden som tar dig till Sundbyberg, Rissne samt Hallonbergen (t-bana) samt Mall of Scandinavia (nordens största köpcentrum) med butiker, restauranger och bio.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen.

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

85 kvm

Avgift:

4 719 kr

Pris:

(42 294 kr/kvm) 3 595 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gamla Enköpingsvägen 178 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter