Luthagsesplanaden 6B

Luthagen / Uppsala kommun
1 885 000 kr
  • 1 Rum
  • 35.5 kvm

Välkommen hem

I det attraktiva området Luthagen finner ni nu denna optimala 1:a!

Här finner ni en bostad med bra planerad planlösning som inkluderar en rymlig hall med förvaring i form av skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum med dusch samt ett vardagsrum med fransk balkong och med plats för både soffa och säng.

Lägenheten är genomgående mycket fräsch, har fina golv samt besitter en charm som bara Luthagens bostäder har. Köket är komplett utrustat och här kan ni laga ihop härliga middagar och bjuda in nära och kära.

Bostaden ligger belägen i stadsdelen Luthagen. Det som speglar Luthagen är de pampiga våningarna, blandad bebyggelse, flertalet parker och vackra hus i klassiska stilar. Här bor ni nära flertalet välsorterade mataffärer och med ett brett restaurangutbud i närmsta kvarteret. Dessutom finns gågatan endast en kort promenad bort längs Fyrisån och åt motsatt håll är ni lika snabbt vid Fyrishov. Det är även krypavstånd till Ekonomikum, grönskande parker och flertalet nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för den som önskar att pendla, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt.

Varmt välkomna på visning!

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

35.5 kvm

Avgift:

1 242 kr

Slutbud:

1 885 000 kr (53 099 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Mikael Lindström

Mikael Lindström

0768-54 99 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter