Armfeltsgatan 7

Nedre Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 930 000 kr
  • 2 Rum
  • 55.5 kvm

Ljus & välplanerad 2:a!

LÅGT BELÅNAD FÖRENING | STAMBYTE UTFÖRT ÅR 2017/2018 | HISS OCH GARAGE FINNS I HUSET

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med perfekt läge på nedre Gärdet. Lägenheten har en rymlig möblerbar hall med gott om förvaring i tre garderober. Från hallen nås det fräscha badrummet med dusch och golvvärme som renoverades i samband med stambytet. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster och här finns plats för matbord och all önskvärd trivselmöblering. I anslutning till vardagsrummet finns även en väl tilltagen klädkammare. Lägenheten har ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Utrustningen som finns är induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Även i kök och hall finns golvvärme. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Lägenheten har fönstren mot sydväst och lugna enkelriktade Armfeltsgatan. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Föreningen är stabil och välskött! I föreningen finns ett varmgarage i två plan. Boende har förtur vid kö till platser. Uppskattad kötid är mindre än ett år, ofta ca 1-2 månader. Föreningen har även en grönskande och vacker privat innergård med solterrass och grillmöjligheter.

Läget är optimalt med direkt närhet till Tessinparken, Gärdesfälten och hela Östermalms utbud av restauranger och butiker. Området har bra kommunikationer, på Erik Dahlbergsgatan stannar buss 54 och går man bara genom Tessinparken är man redan på några minuter vid uppgången till Karlaplans T-bana. Det är även nära till T-bana Stadion och på Valhallavägen stannar buss nr 1, 4 & 72. Över Valhallavägen ligger sedan ingången till Fältöversten med matbutiker och flertalet affärer, restauranger, apotek och systembolag.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55.5 kvm

Avgift:

2 464 kr

Slutbud:

3 930 000 kr (70 811 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter