Näckrosvägen 39

Näckrosvägen 39

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
 
  • 2 Rum
  • 50.5 kvm
Anmäl intresse

Stilren 2:a med perfekt läge där T-bana, matbutik, bio, gym & Näckrosparken ligger utanför porten

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och ljusa lägenhet med genomgående planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Här bor ni med ett trivsamt och nyrenoverat kök med utrymme för matplats invid fönster som bjuder på vy över Näckrosparken som breder ut sig utanför porten. Vardagsrummet är tilltaget och har ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönster som täcker rummets kortsida och balkongdörren som leder er ut till balkongen med sol under eftermiddagen. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och annan trivselmöblering. i Lägenhetens klädkammaren ryms såväl kläder som prylar. I anslutning till hallen ligger badrummet som är helkaklat och inrett med dusch. Ett fönster släpper in naturligt ljus i badrummet. Till lägenheten finns vind- och källarförråd. Externa förråd hyrs ut av föreningen. Fiber finns i fastigheten. Ekonomiskt stark förening som äger marken, inga avgiftshöjningar planerade och flera större renoveringar genomförda. Optimalt läge i hjärtat av Gamla Råsunda med T-bana 1 minut bort från porten, flera restauranger ligger ett stenkast bort liksom bio, matbutiker, gym och caféer. En kort promenad bort ligger Råstasjön och Mall of Scandinavia.FÖRENINGEN
Brf Näckrosen är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1944 och äger marken. Föreningen består av strax över 500 lägenheter fördelade i 21 bostadshus. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard, flera av de stora renoveringarna är gjorda. Ekonomin är god och inga avgiftshöjningar är planerade. Fiber finns indraget i husen och kabel TV med grundutbud ingår i avgiften. Det finns gemensamma piskbalkonger och gemensam tvättstuga samt grovtvättstuga. Lägenheten har både matkällarförråd om ca 2 kvm och vindsförråd om ca 6 kvm i samma byggnad.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal på Näckrosvägen 26 som går att hyra för 500 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Det finns också en slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg som man kan gå med i om intresse finns.

MATBUTIK/ SHOPPING
Inne i Filmstaden, området intill Näckrosvägen ligger en ICA-butik. Föredrar ni att handla på COOP finns det en affär på Råsundavägen bara någon minut bort på Råsundavägen. För storskalig shopping ligger Mall of Scandinavia ca 20 minuters promenad bort och erbjuder ett brett utbud av modebutiker, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil. Råsundavägen kantas av småbutiker, caféer och flera restauranger liksom annan service såsom kemtvätt, florist, inredningsbutiker m.m.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Från lägenheten tar det bara någon minut att gå till områdets tunnelbanestation Näckrosen (blå linje). Reser du in till T-centralen tar det ca 11 min, Fridhemsplan 6 min och Kista 5 min. Vid tunnelbanans uppgång på Råsundavägen avgår flera bussar däribland buss 515 mot Solna station och Odenplan. Åker du åt andra hållet tar 515 dig till Sundbybergs station. Vid Solna station avgår pendeltåget ut till Arlanda och in till Odenplan som ligger bara ett stopp bort. Pendeltågen nås både från Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Vid Filmstadens entré och Tunnelbanans nedgång finns en öppen bilpool, dygnet runt. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

GRÖNOMRÅDEN/ TRÄNING
Naturen finns precis utanför porten där Näckrosparken breder ut sig. En kort promenad genom parken och ner mellan husen på Näckrosvägen ligger Råstasjön som kantas av en trevlig promenad-/ joggingslinga. Intill sjön ligger Solna Rackethall för tennis eller badmington. Inne i Filmstaden ligger ett Puls & Träning gym och vid Tuletorget precis där Solna gränsar mot Sundbyberg finns ett SATS gym. I Mall of Scandinavia finns ytterligare ett SATS gym. I Råsunda finns en liten men populär yogastudio. På andra sidan E18 ligger Ursviks stora motionsområde med utmanande terrängspår och fina preparerade skidspår vintertid. Är du golfintresserad finns möjlighet att spela på Ulriksdals golfklubb. Under sommaren beger sig badsugna till Brunnsviken i Hagaparken för ett svalkande dopp. I parken finns utomhusbanor för tennis precis intill vattnet och intill dessa ligger Haga Forum med trevlig brunch under helgen.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50.5 kvm

Avgift:

2 938 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Näckrosvägen 39 Solna Gamla Råsunda

HitCounter