Klintvägen 7

Klintvägen 7

Segeltorp / Huddinge kommun
1 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 63 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk tvåa i Segeltorp!

Välkommen till denna luftiga och stora 2:a med perfekt läge i Segeltorp! Det går enkelt att bygga om till en 3:a!
Lägenheten är välplanerad och ljus tack vare sina stora fönsterpartier och den trevliga balkongen. Nya golv i hela lägenheten från 2019! Lägenheten är i standard skick och man ges därmed chansen att själv skapa sig det boende man alltid drömt om!

Det kommer ske ett stambyte under första kvartalet 2020. I samband med stambytet kommer badrummet att renoveras, vilket är något föreningen står för. Med andra ord får man med lite tålamod ett nyrenoverat badrum enligt dagens standard (med möjlighet att göra tillval mot en kostnad).

Området är populärt. Korta avstånd till allt man behöver i vardagen är en av orsakerna, likaså promenadavståndet till natursköna Långsjön. På bara några minuter tar ni er enkelt ut på E4:an och når Stockholmsstad på 15 minuter. Ni tar er även enkelt till Fruängens tunnelbana som tar er vidare dit ni önskar. För den shoppingsugna finns Kungens kurva på bekvämt avstånd, här hittar ni allt ni behöver och lite till. För barnen finner ni även Segeltorpsskolan på promenadavstånd samt flera förskolor i närområdet, så som Smista, Höjden, Segelbåten och Morellens.

Varmt välkomna på visning!

Mithat Bircan - Mäklare Huddinge

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

63 kvm

Avgift:

3 885 kr

Pris:

(30 079 kr/kvm) 1 895 000 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Klintvägen 7 Segeltorp

HitCounter