Ymergatan 13D

Fålhagen / Uppsala kommun
2 400 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Promenerar man i vackra Fålhagen och in på Ymergatan 13D så finner vi ett mycket tilltalande boende med snyggt kök och balkong!

Här kliver vi in och möts av en ljus och praktisk hall som erbjuder förvaringsmöjligheter. Köket intill vänster fick 2018 ett modernt och stilrent utseende och är komplett utrustat. Här kan ni tillaga en extra god middag till helgen och duka upp vid matplatsen eller varför inte på balkongen när vädret tillåter. Vill ni bjuda in gäster så finns ett stort vardagsrum att samlas i, perfekt plats för tillställningar. Detta boende har ett helkaklat badrum med dusch som även de fräschades upp 2018 och sen finner vi även ett rymligt sovrum med platsbyggd förvaring. Här har ni ett komplett boende med det där lilla extra som många önskar.

Här på Ymergatan 13D bor ni i ett perfekt läge i Fålhagen. Flera av fastigheterna i området är ritade av stadsarkitekten Gunnar Leche och området präglas av en lugn och trygg känsla. Resecentrum ligger beläget några minuters promenad bort, vilket underlättar om ni möjligen pendlar till annan ort för jobb. Utöver detta finns flertalet restauranger och träningsanläggningar inom det närmsta kvarteret och strosar ni lite till finner ni stadspulsen och allt vad Uppsala har att erbjuda.

Varmt välkomna på visning!

Martin Boholm - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

3 064 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (45 283 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter