Salagatan 21

Spånga Solhem / Stockholm kommun
2 020 000 kr
  • 2 Rum
  • 50.5 kvm

Välkomna till denna mycket trivsamma tvåa med en öppen planlösning och stora ljusinsläpp mot den trevliga innergården. Köket har renoverats med fina luckor i ek samt en modern side-by-side kyl/frys med ismaskin. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora balkongen med fin förmiddagssol. Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng och här finns en rymlig skjutdörrsgarderob.

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. I Spånga centrum hittar du även den mycket populära thairestaurangen Baan thai - äta där, take away och catering. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Stort utbud av busslinjer mot Bromma, Vällingby och Kista.

Föreningen är mycket välskött med fina, påkostade huskroppar och en trivsam och välskött innergård med lekytor. Det finns en stor tvättstuga och en övernattningslägenhet med fyra sängplatser samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har idag hela 87 p-platser inklusive 6 gästplatser, antingen med el eller utan el för 300-400 kr/mån.

Tomas Ekström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50.5 kvm

Avgift:

3 844 kr

Slutbud:

2 020 000 kr (40 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter