Åkerbyvägen 290, 2tr

Täby Centrum / Täby kommun
3 140 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Rymlig trea om 86 kvm med inglasad balkong

De välplanerade kvadratmeterna erbjuder en mycket trivsam planlösning med generösa sovrum och ljusa sällskapsvänliga ytor. Vardagsrummet är luftigt och ger plats för möblering av både matplats för den som önskar samt rejäl soffa med soffbord och tv-möbel. Det rymliga vardagsrummet går enkelt att dela av och på så sätt skapa ett extra sovrum och göra denna stora trea till en välplanerad fyra.

Sovrummen är båda bra i storlek och erbjuder flera inredningsalternativ för dubbelsäng, garderober och annan önskvärd möblering. Köket är både funktionellt och stilrent där en rejäl matplats inrymms intill köksfönstret. Praktiskt är att lägenheten erbjuder ett badrum utrustat med wc, badkar och tvättmaskin samt en separat wc.

Pricken över i:et är den inglasade balkongen med i soligt läge men utgång från stora sovrummet.

Sammanfattningsvis är detta en otroligt trevlig lägenhet med bra läge och där den genomgående planlösningen med de stora fönsterpartierna ger ett underbart ljusinsläpp.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Flera attraktiva skolor ligger i området, däribland Byängskolan bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd ligger Tibble Fria Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium samt ÅVA Gymnasium.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

4 284 kr

Slutbud:

3 140 000 kr (36 512 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter