Grindtorpsvägen 17, 4 tr

Täby Grindtorp / Täby kommun
2 695 000 kr
  • 3 Rum
  • 79 kvm

Genomgående 3:a med inglasad balkong i sydvästläge - populärt läge i centrala Grindtorp i Täby!

I centrala Grindtorp i Täby finner ni denna trivsamma lägenhet. Bostaden har en inglasad balkong i soligt sydvästläge och energigivande ljusinsläpp. Badrum och gäst-WC i modernt kakel och klinker som renoverades i samband med när föreningen renoverade fastighetens stammar. Stort kök med gott om utrymme för matplats intill fönsterpartier. Rymlig trerummare med praktiska förvaringsmöjligheter som underlättar i vardagen och en planlösning som är svårslagen. Persienner finns i alla fönster i denna lägenhet. Nuvarande ägare disponerar även ett förråd.

Här bor du i en stabil och populär förening. I månadsavgiften inkluderas värme, V/A, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen är omtyckt och har välskötta och påkostade innergårdar med lekplatser och boulebana mm. Här finns också gym och bastu. Matavfall och återvinning sker enkelt och smidigt ute vid föreningens parkering. Vid fem tillfällen per år erbjuds föreningens medlemmar att slänga grovsopor i utställd container vid Grindtorpsvägen 23, där kastas allting som går att kasta på en vanlig återvinningsstation.

Föreningen har gjort många av stora och kostsamma renovering som exempelvis stambyte 2011-2014. Fönsterbytet är även klart i detta trapphus.

Området erbjuder närhet till Täby Centrum och goda kommunikationer. Bussen går till Danderyd och Mörby där tunnelbana finns och Roslagsbanan en kort bit bort tar dig till Tekniska Högskolan i Stockholm. Här bor du med närhet till E18! Dessutom kort avstånd till badplatser och grönområden.

Välkomna på visning!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

4 860 kr

Slutbud:

2 695 000 kr (34 114 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter