Astrakangatan 2

Hässelby Gård / Stockholm kommun
1 600 000 kr
  • 1 Rum
  • 42 kvm

Charmig och rymlig enrumslägenhet med balkong och stort kök som bör upplevas!

Nymålad enrumslägenhet med ett härligt och fantastiskt läge på Astrakangatan 2 på våning 4. Notar Vällingby bjuder in till visning utav denna charmiga etta med mysig balkong. Spännande 50-tals charm och optimalt planerad med stora härliga fönster som ger generösa ljusinsläpp. Tilltalande planlösning med ett luftigt vardagsrum med sovalkov och trevligt kök. Helkaklat och stambytt badrum med badkar. Charmig och rymlig enrumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Taklisten med både stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Detta bör upplevas!

Stenkast bort finner vi Hässelby Slott som har spännande historia bakom sig, och inte minst, vacker omgivning, som lämpar sig för härliga promenader eller en picknick i det gröna. Sedan några år benämns Hässelby Slott "Musikslottet" och man har återtagit den ursprungliga stavningen Hesselby slott. Artisten Tomas Ledin är delägare och har redan anordnat en folkmusikfestival i slottsparken. Något han önskar skall fortleva. I Hässelby bor ni med Västerorts trevligaste omgivningar bl.a. Grimsta naturreservat, Mälaren och vackra Riddersviks rosenträdgård finner vi i närheten. Bortom Riddersviks herrgård ligger skogen med naturstigar och stränder. Området omges av inbjudande cykel - och promenadstråk, båtplatser och flera fina bad. Vintertid är det bara att snöra på sig skridskorna för en tur på isen. För båtägare är Hässelby rena drömmen, med flertalet båtklubbar på gångavstånd. Några minuters bilfärd utmed Lövstavägen tar dig till Hässelbys egen golfbana (Hässelby golf), en niohålsbana med välbesökt Driving Range. Hässelby kan stoltsera med att ha en av Sveriges största idrottsföreningar; Hässelby Sportklubb, som gjort sig känd inom flera grenar och med fina resultat.

Ett mycket bekvämt och trivsamt boende i en populär förening. Brf Taklisten är både omtyckt och solid. Det senaste året har föreningen gjort stora insatser på att rusta upp föreningens grönområde samt tak och fasadrenoveringar samt fiber indraget. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga och cykelrum finns i huset för de boende. Föreningen har även en egen samlingslokal. Lägenheten är centralt beläget i område med närhet till förskola och skola samt Hässelby Gård egna centrum och även det moderna Vällingby Centrum med bra shopping, biograf och ett flertal butiker, caféer och restauranger. Mycket utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana direkt utanför lägenheten samt Vällingby Centrum.

Hjärtligt välkommen på visning!

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 630 kr

Slutbud:

1 600 000 kr (38 095 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter