Södra Långgatan 36

Solna Råsunda/Vasalund / Solna kommun
2 380 000 kr
  • 1 Rum
  • 43 kvm

Skapa din drömbostad med små medel med en optimal planlösning!

***Accepterat pris*** Ring mäklaren för en privatvisning!

I omtyckta Råsunda ligger denna charmiga pärla! Den rogivande stämningen i området följer oss in i detta hem som erbjuder det mesta man kan önska sig. Vardagsrummet är rymligt och lätt möblerat med en stor sovalkov. Köket är öppet och socialt och det finns gott om förvaring och goda arbetsytor samt plats för matbord/bardisk. I hallen är det lätt att hänga av sig ytterkläder som ger ett städat och välkomnande första intryck. Badrummet är helkaklat och fräscht.

NÄROMRÅDET
Råsunda genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Runt längs gatan till bostaden ligger en närbutik som håller öppet till kl. 22 på kvällen.
Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark.

Knappa tio minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för flertalet evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett gott utbud av butiker och service, knappt femton minuters promenad från bostaden.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger en kort promenad från bostaden. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station.Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden. Dessutom stannar buss 515 precis bara 3min promenad från porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 70, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

NATUR OCH FRITID
I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. På kort avstånd från bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 425 kr

Slutbud:

2 380 000 kr (55 349 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter