Katrinebergsbacken 26

Liljeholmen / Stockholm kommun
4 010 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm

Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp med balkong och fönster i söderläge och ljusa ytskikt samt en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor. Skicket är genomgående mycket gott med ett nyrenoverat kök. Vidare finner ni ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, stort vardagsrum, en stor balkong samt gott om förvaring!

Mycket välskött förening med kabel-tv och bredband inkluderat i avgiften som sänkts sju av de senaste nio åren. Här finns tillgång till pool, bastu, barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, garage, festlokal, två övernattningslägenheter samt förskola. Lugnt och avskilt läge uppe på Liljeholmsberget med endast 3 minuter till tunnelbana.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till innerstan och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Sickla udde, Alvik och Solna samt flera busslinjer. Med tunnelbana tar man sig på bara 5 minuter till Slussen. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Dessutom åker Flygbussarna mellan Liljeholmstorget och Arlanda flygplats. På torget ligger även Liljeholmstorget galleria med 90 butiker, caféer, gym, mataffärer och en mängd övrig service. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss till Trosa. Numera avgår även direktbussar till Kalmar, Lindköping m. fl. orter.

Med en kort promenad över Liljeholmsbron når man Hornstull med dess generösa utbud av restauranger, butiker och caféer. Intill Liljeholmstorget ligger den populära lekplatsen Fruktparken, ett utegym och sommar kaféet vid sjön Trekanten. Här finner man vackra promenadstråk och kan bada, fiska och åka skridskor. I närområdet finns även ett flertal förskolor och skolor för barn i alla åldrar. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. På promenadavstånd från lägenheten finner man flera grundskolor, Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren! Det är också nära till Aspudden och Telefonplan.

Kontakta mäklaren David Hugoh för mer information.

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

3 434 kr

Slutbud:

4 010 000 kr (61 692 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter