Vintergatan 3a

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 73 kvm

Exklusiv trerummare i toppklass med stor balkong!

Fantastisk trerummare på fjärde våningen i gavelläge med stor balkong! Lyxigt badrum och walk-in closet gör detta boende till något alldeles unikt!

Bostäderna i projektet "Vintergatan" är något helt unikt där man satsat på fina detaljer och exklusiva materialval tillsammans med en naturlig och fin bas. Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier och vitpigmenterade plankgolv. Det finns inte några radiatorer i bostäderna, i stället så har man reglerbar golvvärme som ger hög komfort. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten vilket ger en känsla av lyx och exklusivitet. Kyl/Frys och diskmaskin är från Siemens. De stora fönstrena längs lägenheten ger ett fantastiskt ljusinläpp. Master Bedroom ger gott om plats för bred säng och diverse sovrumsinredning. I anslutning till rummet nås dessutom en praktisk och rymlig walk-in closet. Ytterligare ett sovrum ger plats för säng och nattduksbord. Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med tvätt och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med hyllor och badkar. På den stora balkongen finns gott om plats för utemöbler och grill!

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

3 565 kr

Slutbud:

4 995 000 kr (68 425 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter