Johan Enbergs Väg 15

Solna / Västra Skogen / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 rum
  • 67 kvm
Anmäl intresse

Unikt läge i denna gaveltvåa med inglasad balkong och utsikt över Ulvsundasjön.

Välkommen till denna härliga lägenhet med naturen och Ulvsundasjön som närmaste granne. Här slås man direkt av den fina utsikten över Ulvsundasjön, svajande trädkronor och grönska. Med stora fönster och inglasad balkong som vetter mot vattnet är detta en lägenhet där Ni kan bejaka naturens skådespel från första parkett. Med en genomgående planlösning, ljusa färgval, generösa ytor och fönster i två vädersträck är detta ett ljust och hemtrevligt hem. Mitt i lägenheten ligger vardagsrummet som blir en given samlingsplats, stort till ytan med sjöutsikt ochutgång till den stora inglasade balkongen. Köket bjuder på bra förvaring och invid fönstret med utsikt över vattnet kan ni placera ett matbord. För Er som önskar går det utmärkt att placera ett matsalsbord även i vardagsrummet. Vidare bjuder detta boende på ett rymligt sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare samt badrum med dusch. Att bo i ett läge som detta är få förunnat.

Föreningens ekonomi är mycket god med en låg skuldbörda och flera av de större renoveringarna är genomförda.

Cirka 300 meter från bostaden ligger ett mindre centrum där ni finner närlivs, en pressbyrå och ett par restauranger. Här ligger också T-banan Västra Skogen som tar Er in till T-centralen på ca 7 minuter eller vidare mot Solna och Kista.

På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och dagis. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb och 4-H gården. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn.
En vacker promenad längs stranden på ca 12 minuter leder er över Karlbergskanalen till Kungsholmen och Karlbergsstrand med möjligheten att träna på Sats Stadshagen eller shoppa i Lindhagens nybyggda Galleria. Längsmed vattnet ligger flera restauranger att välja emellan. Ett uppskattat inslag i närområdet är Sjökrogen vid Pampas Marina.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

2 847 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Johan Enbergs Väg 15, Solna / Västra Skogen.

HitCounter