Johan Enbergs Väg 15, 7 tr

Solna / Västra Skogen / Solna kommun
3 900 000 kr
  • 2 rum
  • 67 kvm

Unikt gavelläge med inglasad balkong & utsikt över Ulvsundasjön. Välskött & SKULDFRI BRF.

Gavellägenhet med naturen och Ulvsundasjön som närmaste granne i brf med låg avgift. Här slås man direkt av den fina utsikten över Ulvsundasjön, svajande trädkronor och grönska. Med stora fönster och inglasad balkong som vetter mot vattnet är detta en lägenhet där Ni kan bejaka naturens skådespel från första parkett. Med en genomgående planlösning, ljusa färgval, generösa ytor och fönster i två väderstreck är detta ett ljust och hemtrevligt hem. Mitt i lägenheten ligger vardagsrummet som blir en given samlingsplats, stort till ytan med sjöutsikt och utgång till den stora inglasade balkongen. Köket bjuder på bra förvaring och invid fönstret med utsikt över vattnet kan ni placera ett matbord. För Er som önskar går det utmärkt att placera ett matsalsbord även i vardagsrummet. Vidare bjuder detta boende på ett rymligt sovrum. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare samt badrum med dusch. Att bo i ett läge som detta är få förunnat.

FÖRENING
Brf Överstalöjtnanten 1 består av 89 lägenheter fördelade över två bostadshus byggda 1969 och ombildade 1999. Föreningen är skuldfri, äger marken och utöver det finns fyra hyresrätter kvar som utgör en dold tillgång. När dessa avyttras ger det goda intäkter till föreningens redan starka kassa. Fastigheten är välskött och det finns en underhållsplan som sträcker sig mellan 2006-2024. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren och det finns inga avgiftshöjningar planerade.

KOMMUNIKATIONER/SERVICE
Cirka 300 meter från bostaden ligger ett mindre centrum där ni finner Närlivs, en pressbyrå och ett par restauranger. Ett bredare utbud hittar ni i Huvudsta centrum. Bara ca 100 meter från bostaden ligger T-bana Västra Skogen som tar Er in till T-centralen på ca 7 minuter eller vidare mot Solna och Kista.

Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb och 4-H gården. Augustendal erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. Ett uppskattat inslag i närområdet är Sjökrogen vid Pampas Marina följer ni vattnet når ni Karlbergsstrand med bad och uthyrning av SUP/paddelboards Kungsholmen och Lindhagens Galleria. Vid Hornsbergsstrand finns bryggor med badsteg för den som vill svalka sig under sommaren och ett utegym. Utmed strandpromenaden ligger flera restauranger att välja emellan däribland populära restaurang Piren beläget på en pråm ute i vattnet. Intill ligger Stockholm Tennishall och Sats Stadshagen.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

2 847 kr

Slutbud:

3 900 000 kr (58 209 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter