Kattfotsbacken 34

Hässelby Villastad / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 5 Rum
  • 104 + 30 kvm
Anmäl intresse

Läckert nyrenoverat kök, en pärla som bör upplevas!

Med ett trevligt läge finner vi detta 60-tals radhus om två plan i omtyckta och populära Hässelby Villastad. Unikt, högt och skyddad trädgård som erbjuder både klippor och gräsmatta samt flera uteplatser. Tilltalande och öppen planlösning på entréplan med ljust och läckert nyrenoverat kök i anslutning intill mysigt allrum. Ljust och luftigt vardagsrum med fint originalgolv i parkett och utgång till stor och möblerbar balkong med vy över området. Två badrum fördelat på vardera planen, bastu, tvättstuga och förråd för extra förvaring. Här har biarean utnyttjats smart vilket gör att den disponibla boytan uppnår 134 kvm. Garage i länga och gästparkering. Ett plus är att det finns en rejäl tvättstuga i samfälligheten, med två stora maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, perfekt när man har mycket som behöver tvättas.

Radhuset är beläget i Hässelby Villastad med ett stenkast från Mälaren, lummiga Riddersvik och härliga strövområden. Området omges av inbjudande cykel - och promenadstråk, båtplatser och flera fina bad. Vintertid är det bara att snöra på sig skridskorna för en tur på isen. För båtägare är Hässelby rena drömmen, med flertalet båtklubbar på gångavstånd. Några minuters bilfärd utmed Lövstavägen tar dig till Hässelbys egen golfbana (Hässelby golf), en niohålsbana med välbesökt Driving Range. Hässelby kan stoltsera med att ha en av Sveriges största idrottsföreningar; Hässelby Sportklubb, som gjort sig känd inom flera grenar och med fina resultat. Hässelby Slott har spännande historia bakom sig, och inte minst, vacker omgivning, som lämpar sig för härliga promenader eller en picknick i det gröna. Sedan något år benämns Hässelby Slott "Musikslottet" och man har återtagit den ursprungliga stavningen Hesselby slott. Artisten Tomas Ledin är delägare och har redan anordnat en folkmusikfestival i slottsparken. Något han önskar skall fortleva.

Mycket barnvänligt område med närhet till lekparker bl.a. parkleken Ripvidet endast ett stenkast bort samt den egna på Kattfotsbacken. Björnbodaskolan ligger också en kort promenad bort och att vägen dit är på bilfria vägar gör att barnen kan gå själva till skolan. Bra kommunikationer med bl.a. buss, tunnelbana och pendeltåg.

En pärla som bör upplevas!

Omtyckta Hässelby: Namnet säger allt. Här bor man nära Mälarens glittrande vatten. Området består av villor, radhus och lägenheter, såväl äldre som nybyggda. Hässelby Strand växte fram under 1950-talet och såväl tunnelbana som centrum invigdes 1958. För närvarande sker en omfattande områdesutveckling genom nybyggnation av bostäder och service både i Hässelby Strand och i Villastaden. Kommunikation: Hässelby har väl utbyggd lokaltrafik med både T-bana och buss. T-bana: Station Hässelby Strand (Gröna linjens ändstation) och därifrån buss 119 eller T-bana till Vällingby och buss 541. Med T-banan tar det ca 30 minuter till Stockholm City. Nattbuss finns. Affärer och Restauranger: Närmaste centrum är Åkermyntan med bla en stor ICA butik, Lidl, skomakare och kvartersrestauranger. Hässelby Strand har ett eget litet centrum vid T-banan, där fn en utbyggnad sker med bl a tillskott av butiker. Närheten till Vällingby C med dess stora utbud av butiker och annan service gör att många föredrar att handla där. För den som vill storhandla mat finns stormarknader på några minuters bilresa, t ex i Johannelund, i Veddesta (Järfälla) eller på flera platser i Bromma. Skolor och Barnomsorg Grundskola: Hässelby Villastad F-9, Maltesholmsskolan, F-6. Internationella Engelska Skolan, (Aprikosgatan 68-72), åk 4-9 Förskola/ barnomsorg: Flera kommunala och privata daghem finns i området, bl a Framtidsfolket AB, på flertalet platser i området. Stadsdelsförvaltningen:Tel 08- 50804000.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

104 kvm

BIAREA:

30 kvm

Tomtarea:

193 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kattfotsbacken 34 Hässelby Villastad

HitCounter