Årstavägen 10

Årsta / Stockholm kommun
4 650 000 kr
  • 3 rum
  • 89 kvm

Generös 3:a med påkostade materialval - byggår 2017!

Visning: Söndag 12/5 15:20-16:00

Välkommen till denna generösa trerummare i nybyggda Lindes Backe! Här finner ni ett boende utöver det vanliga där generösa ytor och vackert ljusinsläpp med sol hela dagen varvas med smakfulla färg-och materialval.

Genomgående hög standard med genomtänkta färgval i varma toner ger den nya ägaren en neutral bas att inreda efter och gör sig snyggt mot ekparkett som pryder golven i samtliga rum. Hög takhöjd på hela 2,8 m ger hela lägenheten en känsla av rymd! Härligt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum ger en härlig, social planlösning där gott om förvaring gömmer sig snyggt bakom luckor i grå ton. Full maskinell utrustning med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och ugn och micro i bekväm arbetshöjd gör matlagningen till ett nöje!
Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier i fil ger detta rum ett fint ljusinsläpp med lättmöblerade ytor där både tv-och soffdel och större matbord får plats utan att det känns trångt.
Lägenheten rymmer två välplanerade sovrum. Det ena beläget i anslutning till vardagsrum med plats för såväl dubbelsäng som annan trivselmöblering om så önskas. Det större sovrummet erbjuder gott om plats för säng och möblering där förvaring erbjuds i rymlig klädkammare. Här finns även utgång till balkong- perfekt att avnjuta morgonkaffet på!
Det stilrent inredda badrummet med dusch bjuder på bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare och värmegolv. Utöver detta finns även en separat WC i stilrent utförande med vacker fondvägg i mosaik. Hallen är rymlig med gott om plats för familjens ytterkläder i garderober med skjutdörrar i spegelglas. På golv ligger ett snyggt och praktiskt klinkersgolv. Utöver detta disponerar ägaren över ett rymligt förråd i samma plan.

Brf Lindes Backe är en förening med byggår 2017, här känns allting fortfarande nytt och fräscht! Utöver garage, ett antal lokaler och en mysig innergård finns här en härlig, gemensam takterrass där föreningens medlemmar kan avnjuta solens strålar från morgon till kväll med utsikt över omnejden.

Med både Liljeholmen och Globens centrum en kort bit bort är detta ett optimalt läge för dig som snabbt vill fylla på kylskåpet eller röra dig in till Stockholms innerstad för att ta del av dess rikedom av butiker och nöjen. Är Ni sugna på en promenad i mer lummiga omgivningar så ligger gång- och löpslingor, badbryggor, kolonilotter, utegym och naturreservat bara en kort promenad bort längst vackra Årstaviken. På intilliggande Årstafältet finns en driving range för den golfintresserade och härliga promenadslingor. Kort promenad till Zlatans nya Padel Zenter och Enskede Rackethall.

Vidare finns dessutom vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden.

Goda kommunikationer utanför dörren där tvärbanan tar dig i öst-väst gående riktning där du enkelt kan ansluta till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan. Bussar passerar med täta avgångar tar dig genom hela Årsta. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora trafiklederna via Södra länken.

Varmt välkomna på visning!

Annika Oveby - Mäklare Årsta

Storlek:

3 rum

Boarea:

89 kvm

Avgift:

4 250 kr

Slutbud:

4 650 000 kr (52 247 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Annika Oveby

Annika Oveby

08-580 80 793 · 0709-99 79 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter