Fredsgatan 15

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
2 500 000 kr
  • 1.5 rum
  • 37 kvm

Ljus fin 1,5:a med balkong i soligt sydvästläge!

Välkomna till denna ljusa fina 1,5:a med trevligt centralt läge och balkong i fritt sydvästläge in mot gård. Här bor ni med närhet till kommunikationer, all närservice ni kan önska och härlig natur. Lägenheten bjuder på ett luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge där ni kan njuta av solens strålar hela eftermiddagar och kvällar. Ett stort ljust kök med bl.a. diskmaskin och matplats för 4 personer. En mysig sovalkov, ett stilrent helkaklat badrum och hall med gott om platsbyggd förvaring. Från lägenheten har ni ca 250 meter till tunnelbanan (Duvbo) som tar er in till Stockholm C på endast tio minuter. Lötsjön med fina promenadstråk ligger bara runt hörnet samt all tänkbar service och restauranger längs Fredsgatan.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. I närheten når ni direkt-buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett varierade utbud av butiker, restauranger och caféer samt service. På 40 min promenad når ni även Skandinaviens största köpcentrum - Mall of Scandinavia.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkomna på visning!

Sara Sällström - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

37 kvm

Avgift:

2 041 kr

Slutbud:

2 500 000 kr (67 568 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sara Sällström

Sara Sällström

0709-99 79 35


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter