Spångavägen 50

Högst upp på gaveln och omgiven av grönska! Bygglov för balkong finns!

Till salu Bromma - Riksby Stockholm kommun

Missa inte denna ljusa och trivsamma gaveltvåa med fransk balkong i rakt söderläge! Hela bostaden badar i ljus tack vare fönster i 3 olika väderstreck. Dessutom helt insynsskyddat då alla fönster vetter mot grönska. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier i söder som ger ett fint ljusinsläpp. Även ett gavelfönster mot mysigt kolonilottsområde. Ett generöst sovrum med fransk balkong och garderober för klädförvaring. Vidare finns ett stort stilrent kök med massor utav arbetsyta och förvaring, diskmaskin samt gott om utrymme för matplats med fönster mot innergård. Stambytt badrum (2006) med klinkergolv, kaklade väggar och tvättmaskin

Missa inte denna ljusa och trivsamma gaveltvåa med fransk balkong i rakt söderläge! Hela bostaden badar i ljus tack vare fönster i 3 olika väderstreck. Dessutom helt insynsskyddat då alla fönster vetter mot grönska. Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier i söder som ger ett fint ljusinsläpp. Även ett gavelfönster mot mysigt kolonilottsområde. Ett generöst sovrum med fransk balkong och garderober för klädförvaring. Vidare finns ett stort stilrent kök med massor utav arbetsyta och förvaring, diskmaskin samt gott om utrymme för matplats med fönster mot innergård. Stambytt badrum (2006) med klinkergolv, kaklade väggar och tvättmaskin. Välkomnande hall med platsbyggd förvaring och genomgående fina ytskikt i hela lägenheten. Säkerhetsdörr och tillgång till källarförråd. Denna trevliga lägenhet går även att göra om till en 3:a för den som önskar, se alternativ planlösning. Bygglov för balkong finns.

Här bor man i en välskött förening som har flera stora renoveringar gjorda såsom balkongbygge, stambyte, fasad, dränering och elstigar. Föreningen har fortfarande många hyresrätter kvar som är ett stort dolt kapital och säljs/ombildas vartefter de blir lediga. Det finns både garage- och parkeringsplatser utomhus (kö).

Att promenera till Brommaplan från bostaden tar ca 5 minuter och här erbjuds matvarubutiker, apotek, systembolag, konditori, vårdcentral, gym etc. Tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholms central på mindre än 20 minuter. Det går även bussar mot Mälaröarna, Spånga, Solna, Sundbyberg m.m. För den träningssugne finns Åkeshovs simhall på nära avstånd med ett elljusspår i anslutning. I närheten finns Judarskogen och Judarsjön med natursköna omgivningar. Även närhet till Kyrksjön med badbryggor sommartid och runt husknuten finns flera mysiga kolonistugeområden.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 250 000 kr
40 179 kr/kvm
Pris 2 295 000 kr 40 982 kr/kvm
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 382 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Prospekt
Stadgar Brf Flossamattan 32
Energideklaration Spångavägen 44-50
Årsredovisning 2022 Brf Flossamattan 32

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här