Scheelegatan 40A

Svårslagen vattenutsikt från stor terrass!

Kommande försäljning Kungsholmen Stockholm kommun

Vänligen anmäl ditt intresse via formuläret i annonsen för löpande uppdateringar om processen / möjlighet till privatvisning.

Varmt välkomna till Scheelegatan 40A, en lägenhet som kombinerar modern elegans med en oslagbar panoramautsikt över vattnet. Varje detalj har omsorgsfullt tänkts ut för att skapa en bekväm och elegant levnadsstandard!

Vardagsrum och kök möts i öppen planlösning, vilket skapar en social atmosfär och inbjuder till samvaro med nära och kära. Generösa fönsterpartier som ramar in den hisnande utsikten över vattnet och släpper in rikligt med naturligt ljus över de sociala delarna. Fullt utrustat kök med moderna material, högkvalitativa apparater och stora arbetsytor. Nyligen renoverat badrum med tilltagen yta ger en fräsch och modern känsla. Här finns bland annat tvätt- och torkmaskin och gott om förvaringsyta. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stor garderobsvägg

Vänligen anmäl ditt intresse via formuläret i annonsen för löpande uppdateringar om processen / möjlighet till privatvisning.

Varmt välkomna till Scheelegatan 40A, en lägenhet som kombinerar modern elegans med en oslagbar panoramautsikt över vattnet. Varje detalj har omsorgsfullt tänkts ut för att skapa en bekväm och elegant levnadsstandard!

Vardagsrum och kök möts i öppen planlösning, vilket skapar en social atmosfär och inbjuder till samvaro med nära och kära. Generösa fönsterpartier som ramar in den hisnande utsikten över vattnet och släpper in rikligt med naturligt ljus över de sociala delarna. Fullt utrustat kök med moderna material, högkvalitativa apparater och stora arbetsytor. Nyligen renoverat badrum med tilltagen yta ger en fräsch och modern känsla. Här finns bland annat tvätt- och torkmaskin och gott om förvaringsyta. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och stor garderobsvägg. Intill hallen finns ett extrarum som kan nyttjas både till kontors- eller förvaringsyta.
Terrass i fridfullt läge och magisk utsikt över vattnet gör lägenheten till något extra, en naturlig plats att samla vänner och familj för middagar utomhus!

Brf Klamparen 9 en äkta brf som äger sin mark. Bildad 1998 och består av 117st lägenheter, varav 5 hyresrätter och 2 lokaler vilka fungerar både som extra intäktskällor samt dolda tillgångar för extra kapital vid behov. Lågt belånad brf med endast 5 171 kr/kvm i lån och låga månadsavgifter för medlemmarna. 39 parkeringsplatser finns och en övernattningslägenhet/lokal som kan bokas för gäster alt. event för upp till 20 personer. Cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga, samt relaxavdelning/bastu. Byggnaden har högt kulturhistoriskt värde och är särskilt värdefull från miljömässigt och konstnärligt perspektiv.

I närheten av platsen finner du Kronobergsparken och Norr Mälarstrand, där du kan avnjuta en förtrollande utsikt över Mälarens inlopp och de imponerande höjderna på Söder. Dessutom finns det tillgång till flera vackra grönområden, såsom Landstingsparken och Rålambshovsparken, med det inbjudande Smedsuddsbadet bara en kort promenad bort. I närområdet finns ett omfattande urval av restauranger, livsmedelsbutiker och shoppingmöjligheter på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. För den som tycker om träning finns flera gym nära så som Friskis och Svettis samt SATS. Kommunikationerna är utmärkta med en mängd buss- och tunnelbanelinjer som har sina hållplatser vid Fridhemsplan eller Rådhuset. Fridhemsplan fungerar som en central knutpunkt för många innerstadsbussar och även busslinjer som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån kan du också ta tunnelbanan med både gröna och blåa linjer, vilket tar dig till stadskärnan på bara 5 minuter. Dessutom är Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express inom bekvämt gångavstånd.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 63 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
3 309 kr
Mäklare Vasastan

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Energideklaration
Årsredovsining 2022
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här