Solnavägen 29B

Kommande försäljning Solna Centrum Solna kommun

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade trea med exklusiva materialval på våning 3 med ett stenkast till Solna Centrum. Bostaden ligger i gavelläge med balkong och social planlösning. En välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och plats för avhängning. Hallen leder er intill vardagsrummet med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här nås den rymliga balkongen. I nära anslutning till hallen ligger badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är rymliga med plats för säng och garderober. Inredningslinjen för bostaden är Säsong vilket är en vacker beige kulör som är genomgående i hela bostaden

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyproducerade trea med exklusiva materialval på våning 3 med ett stenkast till Solna Centrum. Bostaden ligger i gavelläge med balkong och social planlösning. En välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och plats för avhängning. Hallen leder er intill vardagsrummet med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här nås den rymliga balkongen. I nära anslutning till hallen ligger badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är rymliga med plats för säng och garderober. Inredningslinjen för bostaden är Säsong vilket är en vacker beige kulör som är genomgående i hela bostaden. Utrustningen och tillvalen går att läsa i separat dokument.

Möjlighet till parkering finns i garage som ligger i nära anslutning. Platser finns att hyra från 1 200 -1 550 kr/mån.

Längs med Solnavägen byggs det just nu fyra nya bostadshus där cirka 380 lägenheter och ännu fler liv kommer att rymmas. En väg som binder samman Gamla Råsunda i norr med Vasastan i söder. Två resmål, lika i både arkitektur och stadsbild, och som ligger fem minuter bort med cykel. Här ligger både tunnelbana och centrum nära, så nära som det faktiskt bara går. Tillsammans med husen växer butiker, caféer och restauranger fram där Solnavägen ändrar karaktär till en alléprydd stadsgata. Hela Solnavägen kommer att utvecklas till en tät stadsgata kantad med bostäder, butiker och restauranger. Det nya kvarteret kommer att smälta ihop fint med den äldre bebyggelsen kring Solna Centrum.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen. Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Mer information om projektet: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-estrad/

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer info eller för att boka en områdes eller kontorsvisning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 4 995 000 kr 61 667 kr/kvm
Boarea 81 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 953 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Tillval
Stadgar
Projektbroschyr
Revisionsberättelse 2022
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här