Vesslevägen 40, vån 3

Ljus charmig pärla med högt läge och utsikt mot natur!

Kommande försäljning Bromma - Ålsten Stockholm kommun

Välkomna till denna ljusa trevliga lägenhet belägen i en fantastiskt härlig trädgårdsidyll i populära Ålsten i Bromma. Området är lugnt, fridfullt och lägenheten har ett perfekt insynsskyddat läge tre våningar upp i en fantastiskt fin fastighet med hiss i huset. Denna välplanerade pärla är ljus och luftig med mycket av 30-tals charmen bevarad i form av stora spröjsade fönster, djupa fönsternischer, högt i tak och vackra furugolv. Lägenheten bjuder på en ljus trevlig hall med gott om förvaring, vardagsrum och kök i öppen planlösning där både matplats (invid fönster) och det sociala möblemanget får plats. Köket är i snygg modern stil med svarta skåpluckor, bänkskiva i mörkt trä och fläktkåpa i svart. I köket finns gott om förvaring och den maskinella utrustningen består av induktionshäll från Smeg, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. I det kaklade badrummet finns wc, dusch, handfat och badrumsskåp med spegel

Välkomna till denna ljusa trevliga lägenhet belägen i en fantastiskt härlig trädgårdsidyll i populära Ålsten i Bromma. Området är lugnt, fridfullt och lägenheten har ett perfekt insynsskyddat läge tre våningar upp i en fantastiskt fin fastighet med hiss i huset. Denna välplanerade pärla är ljus och luftig med mycket av 30-tals charmen bevarad i form av stora spröjsade fönster, djupa fönsternischer, högt i tak och vackra furugolv. Lägenheten bjuder på en ljus trevlig hall med gott om förvaring, vardagsrum och kök i öppen planlösning där både matplats (invid fönster) och det sociala möblemanget får plats. Köket är i snygg modern stil med svarta skåpluckor, bänkskiva i mörkt trä och fläktkåpa i svart. I köket finns gott om förvaring och den maskinella utrustningen består av induktionshäll från Smeg, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. I det kaklade badrummet finns wc, dusch, handfat och badrumsskåp med spegel. Utanför fönstren har ni grönska åt alla håll och i föreningens fina trädgård finns flera uteplatser samt stora gemensamma balkonger på gavlarna på varje våning som gör det möjligt att utnyttja solens strålar från morgon till kväll.

Bostadsrättsföreningen Sångarlunden förvaltar en fastighet om 35 lägenheter från 1931 mitt i ett av Stockholms populäraste villaområden. Läget är en perfekt kombination av natur och bekvämlighet med inflätade grönområden överallt som inbjuder till rekreation samt naturligtvis ständig närhet till Mälarens vatten med båt- och badplatser. Samtidigt gångavstånd till butiker och restauranger vid bl.a. Nockeby Torg och längs Ålstensgatan. Fem minuters gångväg till 12:ans spårvagn vid Höglandstorget (ligger ca 500 meter från lägenheten) som snabbt tar er till Alviks Torg (ca 8 minuter). Vid Alviks torg finner ni all tänkbar service, trevliga restauranger, gym, butiker, tvärbanan och T-banans gröna linje.

Varmt välkomna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 122 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Sångarlunden
Årsredovisning Brf Sångarlunden, 2022
Energideklaration Vesslevägen 40

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här