Tegelvägen 1D

Till salu Centrala - Upplands Väsby Upplands Väsby kommun

- Stenkast till Upplands Väsby station & centrum
- Öppen planlösning
- Nära till natur
- Högt upp i huset

Här kliver ni in i en stor hall med bra förvaring för ytterkläder. Köket är fräscht och o gott om plats för ett matbord för en större familj. Här strålar det med solljus tack vare de stora fönsterna. Stort vardagsrum med bra plats för större soffgrupp, tv-bänk och soffbord. Via vardagsrummet når du den trevliga balkongen. Bra med sällskapsytor för dig som gillar att bjuda hem dina vänner eller släkt. Sovrummen är rymliga, gott om plats för säng, garderober och andra möbler

- Stenkast till Upplands Väsby station & centrum
- Öppen planlösning
- Nära till natur
- Högt upp i huset

Här kliver ni in i en stor hall med bra förvaring för ytterkläder. Köket är fräscht och o gott om plats för ett matbord för en större familj. Här strålar det med solljus tack vare de stora fönsterna. Stort vardagsrum med bra plats för större soffgrupp, tv-bänk och soffbord. Via vardagsrummet når du den trevliga balkongen. Bra med sällskapsytor för dig som gillar att bjuda hem dina vänner eller släkt. Sovrummen är rymliga, gott om plats för säng, garderober och andra möbler. Denna lägenhet har 2 st fräscha badrum, det större badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare och wc och i det andra har du handfat och wc. Denna lägenhet är perfekt för en större familj som vill bo centralt men i ett lugnt område.

Här bor du i ett familjärt område i ett av de absolut centralaste läget. Knappa 500 meter till pendeltåget som tar dig till Odenplan på 25 min och Arlanda på 8 min. Från lägenheten har du tillgång till stort utbud av restauranger åt alla håll och kanter, detta är som sagt en av de centralaste adresserna i Upplands Väsby. Väsby centrum har du på gångavstånd som erbjuder massa shopping, nöje och restauranger, här finns även Willys och ICA. Söker du närhet av skolor så finns det massor, Väsby nya gymnasium är ett stenkast ifrån och i den byggnaden så finner du berömda Väsby nya konditori om du söker fika i toppklass.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 295 000 kr 33 283 kr/kvm
Boarea 99 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 233 kr
Visningar

söndag 28 april kl. 14:00 - 14:30

Varmt välkommen!

Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Välkommen på visning!

söndag 28 april kl. 14:00 - 14:30

Varmt välkommen!

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här