Liljeholmstorget 10, vån 2

Perfekt planerad tvåa i gott skick med balkong mot lugn innergård och låg avgift!

Till salu Liljeholmen Stockholm kommun

Välkomna till ett modernt boende med sociala och öppna ytor i ett attraktivt område omgivet av härlig natur. Bostaden är mycket väldisponerad med ett stort sovrum mot föreningens innergård, öppna och sociala ytor i vardagsrum och kök, ett fräscht och helkaklat badrum med behaglig golvvärme, handdukstork och tvätthörna samt goda förvaringsmöjligheter i rymlig hall med en stor klädkammare intill. Denna lägenhet har allt som krävs för ett bekvämt och trivsamt boende med all tänkbar service och butiker inom 150 meter. Bostadens kök som går i vitt är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, spishäll med fläkt ovan samt diskmaskin. Här ryms en större matgrupp för cirka 6–8 personer intill ett generöst fönsterparti med fina fönsterbrädor av sten. Vidare finns en stor möblerbar balkong mot den lugna innegården där man kan avnjuta många härliga stunder. Lägenheten präglas av stora, ogenerade fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och en härlig atmosfär.

Välkomna till ett modernt boende med sociala och öppna ytor i ett attraktivt område omgivet av härlig natur. Bostaden är mycket väldisponerad med ett stort sovrum mot föreningens innergård, öppna och sociala ytor i vardagsrum och kök, ett fräscht och helkaklat badrum med behaglig golvvärme, handdukstork och tvätthörna samt goda förvaringsmöjligheter i rymlig hall med en stor klädkammare intill. Denna lägenhet har allt som krävs för ett bekvämt och trivsamt boende med all tänkbar service och butiker inom 150 meter. Bostadens kök som går i vitt är utrustat med kyl/frys, infälld ugn och mikro, spishäll med fläkt ovan samt diskmaskin. Här ryms en större matgrupp för cirka 6–8 personer intill ett generöst fönsterparti med fina fönsterbrädor av sten. Vidare finns en stor möblerbar balkong mot den lugna innegården där man kan avnjuta många härliga stunder. Lägenheten präglas av stora, ogenerade fönsterpartier som bidrar till ett rikligt ljusinsläpp och en härlig atmosfär. Detta i kombination med öppna ytor, sobra färgval och en genomgående planlösning skapar en fräsch och rymlig känsla. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Här bor ni i en stabil förening som äger marken, har en stark ekonomi och en erfaren styrelse. Du kan till exempel se fram emot en välskött och fin innergård, ett trevligt bemötande från styrelsen samt rena och fräscha gemensamma utrymmen. Internet (1 000mbit/s) och kabel-tv är inkluderat i avgiften som sänkts flertalet gånger, senast 2017 med 10 %, 2020 med 5 % och 2021 med 10 %. Dessutom har föreningen omförhandlat några av lånen med högst räntor, vilket sänkt räntekostnaderna. Gemensamma utrymmen består utav barnvagnsförråd, två tvättstugor, fyra cykelrum, hobbyrum, en föreningslokal som kan användas som gästlägenhet eller för festliga sammankomster samt välorganiserade soprum. Dessutom har föreningen ett garage där du kan hyra plats för 1 200 kr/mån. Har du besök kan du även enkelt boka gästparkering i garaget. För närvarande genomför föreningen en fasadrenovering och är klara med fasaden mot sovrum och balkong och är just nu inne på arbetet med fasaden mot fönstren i kök och vardagsrum. Detta projekt beräknas bli klart hösten 2022.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 695 000 kr 53 551 kr/kvm
Boarea 69 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 747 kr
Visningar

söndag 14 augusti 11:20 - 12:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 15 augusti 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka
Notar Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 14 augusti 11:20 - 12:00

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

måndag 15 augusti 17:00 - 17:30

Välkommen på visning! Anmäl er gärna till visningen i annonsen på notar.se

Boka

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Energideklaration
Stadgar
Etappindelning och tidsplan fasad
Ekonomisk plan
Årsredovisning 2020

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här