Västra vägen 3A

Välplanerad 2:a med fin utsikt mot lummig gård!

Såld 2022-07-06 Rudviken Solna kommun

På en av Solnas högst belägna punkter ligger denna hemtrevliga 2:a om 62 välplanerade kvadratmeter. Direkt du kliver in i bostaden möts du av det härliga ljusinsläpp som tar sig in via de stora fönstren. Lägenheten vetter mot den lummiga gården och på den mysiga balkongen i sydväst-läge spenderar man gärna tid under sommarhalvåret. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp samt annat möblemang, här har du social planlösning mot matplatsen i köket. Köket bjuder på bra plats för matbord, gott om förvaring i skåp & lådor, generösa arbetsytor och maskinell utrustning i form av diskmaskin, hel kyl och frys, integrerad mikro samt ugn och spishäll. Från lägenhetens stora sovrum, med många garderober och gott om plats för säng & sängbord, når du balkongen. Hallen bjuder på bra förvaringsmöjligheter.

På en av Solnas högst belägna punkter ligger denna hemtrevliga 2:a om 62 välplanerade kvadratmeter. Direkt du kliver in i bostaden möts du av det härliga ljusinsläpp som tar sig in via de stora fönstren. Lägenheten vetter mot den lummiga gården och på den mysiga balkongen i sydväst-läge spenderar man gärna tid under sommarhalvåret. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp samt annat möblemang, här har du social planlösning mot matplatsen i köket. Köket bjuder på bra plats för matbord, gott om förvaring i skåp & lådor, generösa arbetsytor och maskinell utrustning i form av diskmaskin, hel kyl och frys, integrerad mikro samt ugn och spishäll. Från lägenhetens stora sovrum, med många garderober och gott om plats för säng & sängbord, når du balkongen. Hallen bjuder på bra förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat och rymligt badrum.

Centralt läge med både Mall of Scandinavia och Solna Centrum på bekvämt promenadavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med både T-bana, pendeltåg och tvärbana några minuter utanför porten. Det tar mindre än 30 minuter att gå till Vasastan och för er som lockas av gröna omgivningar ligger Hagaparken med dess fina natur i närheten liksom Skytteholmsparken.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 3 000 000 kr
Pris / kvm 48 387 kr
Boarea 62 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 158 kr
Notar Solna

Extra kontaktperson

Katarina Korpe

08-470 33 50 katarina.korpe@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här