Sätragårdsvägen 197

Radhus i områdets mest populära adress - 4 sovrum - Garage

Besiktigad

Såld 2022-07-07 Sätra Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna familjedröm på områdets mest populära adress inbäddad av underbar grönska om två plan med fyra sovrum. Ett perfekt boende för familjen då man dessutom bor nära vatten med flera badplatser, skolor med fotbollsplan, centrum med matbutiker och kommunikationer, båthamn och koloniområde.

Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd. Rymligt kök med utgång till härliga uteplatsen som ligger i insynsskyddadläge. Köketsmaskinpark består av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, fläkt och spis. Matsal med plats för 8-12 personer som är med öppen planlösning till det stora och inbjudande vardagsrummet med braskamin samt som har plats för en rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen med härliga ytor och uteplats på både bak och framsida av huset som erbjuder många sköna soltimmar hela dagen.

Varmt välkomna till denna familjedröm på områdets mest populära adress inbäddad av underbar grönska om två plan med fyra sovrum. Ett perfekt boende för familjen då man dessutom bor nära vatten med flera badplatser, skolor med fotbollsplan, centrum med matbutiker och kommunikationer, båthamn och koloniområde.

Väl inne i huset välkomnas man av den trevliga hallen som tar dig vidare in i köket och vardagsrummet som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en underbar rymd. Rymligt kök med utgång till härliga uteplatsen som ligger i insynsskyddadläge. Köketsmaskinpark består av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, fläkt och spis. Matsal med plats för 8-12 personer som är med öppen planlösning till det stora och inbjudande vardagsrummet med braskamin samt som har plats för en rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen med härliga ytor och uteplats på både bak och framsida av huset som erbjuder många sköna soltimmar hela dagen. Plats för lek och bus för barnen samt gott om utrymme för odling och plantering.

Huset är väldisponerat med två plan där kök, matsal och vardagsrum ryms på entréplanet. Där finns även ett badrum och förråd. På övre plan finns fyra väl tilltagna sovrum. Balkong på övre plan från sovrum. Klädkammare samt badrum. Det erbjuds förvaringsutrymmen i form av klädkammare och flera garderober i sovrummen samt i hallen. Med eget garage framför huset. Fiber finns indraget.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

BESIKTIGAD & FÖRSÄKRAD

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Slutpris 4 800 000 kr
Pris / kvm 38 095 kr
Boarea 126 kvm
Antal rum 5 rum
Biarea 7 kvm
Notar Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här