Lammholmsbacken 236

Stor uteplats med radhus känsla!

Till salu Vårby gård Huddinge kommun

Välkommen till Lammholmsbacken 236 och den populära föreningen Brf Fjäderholmen!

Här säljs nu en fantastisk 2,5 rummare med en genomgående planlösning och stor uteplats. Genomgående ljusa väggar och vackra golv. I hallen möts man av en bra garderobsvägg för avhängning av ytterkläder. Vidare når man det rymliga vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, mediamöbel eller önskvärt. Från vardagsrummet når man även lägenhetens uteplats. Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord och en klädkammare som går att använda som kontor/sovrum. Renoverat kök med plats för matbord om 4-6 personer

Välkommen till Lammholmsbacken 236 och den populära föreningen Brf Fjäderholmen!

Här säljs nu en fantastisk 2,5 rummare med en genomgående planlösning och stor uteplats. Genomgående ljusa väggar och vackra golv. I hallen möts man av en bra garderobsvägg för avhängning av ytterkläder. Vidare når man det rymliga vardagsrummet som med enkelhet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, mediamöbel eller önskvärt. Från vardagsrummet når man även lägenhetens uteplats. Lägenheten har ett stort sovrum med gott om plats för stor säng och sängbord och en klädkammare som går att använda som kontor/sovrum. Renoverat kök med plats för matbord om 4-6 personer.
Helkaklat badrum stambytt under 2019.

I natursköna områden ligger denna lägenhet i lugnt område med direkt närhet till strövområden och havet. Här finns flera löp- och promenad samt cykelslingor som sträcker sig ända in till Stockholm C. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till både Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestationer. Området ligger nära bl.a. det nya Skärholmen C med ca 200 butiker och restauranger och det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm. Här ligger också den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där exempelvis IKEA har ett stort varuhus.

Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 64 kvm
Antal rum 2.5 rum
Avgift
3 860 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2022
846941-deklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här