Mäster Simons Väg 9B

Härlig och rymlig 4:a med en mycket tilltalande planlösning belägen i ett populärt område!

Kommande försäljning Ritorp Solna kommun

Välkommen till denna rymliga och ljusa 4:a med kvalitéer utöver det vanliga! Bostaden ligger i ett expansivt och populärt område med ljusinsläpp från tre väderstreck belägen i stambytt fastighet. Lägenheten har ett attraktivt gavelläge mot söder. Den präglas av dagsljuset från fönster i tre väderstreck tillsammans med balkongens ogenerade läge. Uppförd 1947 med väldisponerad och tilltalande planlösning där samtliga rum smakfullt smälter samman, med vardagsrummet som naturligt bildar lägenhetens centrum. Fina golv, ljusa väggar och materialval samt fina detaljer såsom vardagsrummets för byggnadsstilen karakteristiska öppna spis. De ljusa materialvalen gör att känslan av ljus och rymd ytterligare förstärks. Bostaden har ett modernt och välutrustat kök

Välkommen till denna rymliga och ljusa 4:a med kvalitéer utöver det vanliga! Bostaden ligger i ett expansivt och populärt område med ljusinsläpp från tre väderstreck belägen i stambytt fastighet. Lägenheten har ett attraktivt gavelläge mot söder. Den präglas av dagsljuset från fönster i tre väderstreck tillsammans med balkongens ogenerade läge. Uppförd 1947 med väldisponerad och tilltalande planlösning där samtliga rum smakfullt smälter samman, med vardagsrummet som naturligt bildar lägenhetens centrum. Fina golv, ljusa väggar och materialval samt fina detaljer såsom vardagsrummets för byggnadsstilen karakteristiska öppna spis. De ljusa materialvalen gör att känslan av ljus och rymd ytterligare förstärks. Bostaden har ett modernt och välutrustat kök. Gott om förvaring och avlastningsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt. De tre sovrummen är avskilda från varandra har gott om plats för både sängar och övrigt trivselmöblemang. Stambytt och helkaklat badrum med WC, dusch och handfat. Hela bostaden är mycket smart planerad med gott om förvaring med flertalet inbyggda garderober. Till boendet hör också ett källarförråd. Solid Brf med låg belåning!

På Mäster Simons väg 9B bor Ni ett suveränt läge! Kommunikationsmöjligheterna är flertalet. På gångavstånd från bostaden finns Solna station som tar dig till Odenplan på ca 5 min. Från Solna Station går tvärbanan och planer finns att inom kort börja bygga ut den Gula linje med den nya stationen Arenastaden, som knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan och gör kommunikationsmöjligheterna ännu bättre. Bussen går från Enköpingsvägen till t-banans röda och blåa linje, Bergshamra och Solna C, pendeltåg från Ulriksdal. För den bilburne så är läget väldigt bra där man bara på någon minut från bostaden har E4:an i både söder och norrgående riktning samt flertalet påfartsleder som tar Er in till city på ca 7 minuter. I närområdet finns allt man som boende kan efterfråga. På promenadavstånd från bostaden finns Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och även Friends Arena. Parallellt med E4 öppnade år 2015 Winery Hotel, ett helt nytt och modernt koncept i Sverige. För den som vill ut i naturen finns fina naturområden kring bland annat Brunnsviken, Hagaparken, Löt- och Råstasjön.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 90 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 032 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här