Valborgsmässovägen 20D, vån 2

Nyproducerad 2018 med exklusiva material, burspråk med Carraramarmor & centralt läge vid Telefonplan

Såld Telefonplan Stockholm kommun

På attraktiv adress med centralt läge vid Telefonplan erbjuds möjlighet att förvärva nyproducerad lägenhet från 2018 med exklusiva och genomtänkta materialval. Denna fina pärla erbjuder det lilla extra och är både ett perfekt första boende för en person såväl som för ett par men också för den som endast är i behov av en ljuvlig övernattningslägenhet på populär adress nära City. Tack vare lamellplankgolv i ljus ek och ljust målade ytskikt ger det bostaden en genomgående fräsch och modern känsla med mycket hög standard. Här finns alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin och trevligt burspråk med fönsterbänk i Carraramarmor vilket genererar ett otroligt ljusinsläpp till hela bostaden. Planlösningen är optimal med goda möbleringsmöjligheter för soffa, sovdel och matbord i öppen planlösning mellan allrum och kök. Köket från italienska märket Colombibi lämnar ingen besviken med trendigt utförande i form av släta luckor med integrerade grepplister i en ljusgrå kulör och bänkyta och stänkskydd i vacker kompositsten. Maskinparken består av integrerad och kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, varmluftsugn och undermonterad, rostfri ho.

På attraktiv adress med centralt läge vid Telefonplan erbjuds möjlighet att förvärva nyproducerad lägenhet från 2018 med exklusiva och genomtänkta materialval. Denna fina pärla erbjuder det lilla extra och är både ett perfekt första boende för en person såväl som för ett par men också för den som endast är i behov av en ljuvlig övernattningslägenhet på populär adress nära City. Tack vare lamellplankgolv i ljus ek och ljust målade ytskikt ger det bostaden en genomgående fräsch och modern känsla med mycket hög standard. Här finns alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin och trevligt burspråk med fönsterbänk i Carraramarmor vilket genererar ett otroligt ljusinsläpp till hela bostaden. Planlösningen är optimal med goda möbleringsmöjligheter för soffa, sovdel och matbord i öppen planlösning mellan allrum och kök. Köket från italienska märket Colombibi lämnar ingen besviken med trendigt utförande i form av släta luckor med integrerade grepplister i en ljusgrå kulör och bänkyta och stänkskydd i vacker kompositsten. Maskinparken består av integrerad och kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, varmluftsugn och undermonterad, rostfri ho. Vidare finns ett stort badrum med påkostat utförande så som läckert, grönt marmorgolv och stora, vita kakelplattor på vägg. De faciliteter som erbjuds är dusch med glasvägg i klarglas, WC, handfat, spegelskåp med belysning och el-uttag, golvvärme, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare och belysning i form av spotlights med dimmer i tak. I hallen finns förvaring tack vare hatthylla samt städskåp och garderob i högskåp bakom släta luckor i ljusgrå kulör. För ytterligare förvaring finns förråd i källaren.

Bostadsrättsföreningen Plommonträdet 5 bildades 2016 och erbjuder 84 st bostadsrätter på Valborgsmässovägen 20 med portarna A, B, C och D med en total bostadsyta om 3 848 kvm. Huset byggdes 1968 och totalrenoverades och gjordes om till genomtänkta lägenheter med modern arkitektur, vilka stod inflyttningsklara 2018. Standarden är mycket hög med exklusiva och genomtänkta materialval och andas en lyxig känsla. Fiber finns indraget för bredband, TV och telefoni och basutbud för TV ingår i avgiften. Bostadsrättsföreningen har även ett gemensamt avtal för varmvatten och el som debiteras förmånligt efter förbrukning. I huset finns hiss, cykelparkering i garaget, barnvagnsrum, soprum och källarförråd. Det finns 10 st garageplatser för 1500 kr/mån samt 7 st P-platser för 1250 kr/mån. På omkringliggande gator finns även boendeparkering. Man har även en stor, trevlig innergård med bland annat utemöbler, plommonträd och stockrosor. Tack vare god yta ges möjlighet till umgänge med både familj och vänner under varma sommardagar.

Här bor man mitt i populärt område med närhet till både natur, kulturliv, nöjesliv och kommunikationer med bara ett stenkast från tunnelbanans röda linje vid Telefonplan. God service finns invid tunnelbanan med Hemköp och apotek och på promenadavstånd finns även Västberga handelsplats med stora Coop Forum, ÖoB och Systembolaget. Med bil når man enkelt Kungens Kurva på bara några minuter där bland annat IKEA finns. Konstfack och Hyper Island nås med bara någon minuts gångavstånd. För daglig motion finns fina promenadstråk och träningsanläggningar så som SATS, Puls och träning och Telefonplans klättercenter invid Konstfack. Området är även känt för sina guldkorn så som A.B Café som ligger ca 150 m från bostaden, Restaurang Landet med känd nattklubb, Söderbergs bageri samt Svenska sushiköket och Svenska hamburgerköket. På nära avstånd finner man även mysiga Vinterviken med sommarcafé, kolonilotter och mysig omgivning invid vattnet med båthamn och flertalet badplatser.

Varmt välkommen på visningen av denna exklusiva etta i toppskick mitt vid stekheta Telefonplan!

Slutpris 2 300 000 kr
Pris / kvm 92 000 kr
Boarea 25 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift 1 533 kr
Mäklare Liljeholmen

Extra kontaktperson

Fanny Berg

0708-99 92 68 fanny.berg@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här