Stabby allé 3

Inbjudande tvåa högst upp i huset med en stor balkong i söderläge!

Såld Luthagen Uppsala kommun

Välkomna till Stabby allé 3 och detta eftertraktade boende högst upp i huset med hiss i huset samt en stor balkong i söderläge! Ett boende av denna standard har en stor efterfrågan i ett område som Luthagen.

Missa nu inte chansen att förvärva denna fantastiska 2:a fördelat på 61,7 kvm i lugnt läge med ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten bjuder på ett luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och utgång till den härliga balkongen med utsikt över Uppsala Domkyrka. Vardagsrummet har gott om utrymme för familj och vänner att samlas för trevliga tillställningar.

Vidare finner ni ett stilrent kök där karaktäristiska drag från förr smälter samman med dagens moderna. Bostaden erbjuder även ett luftigt och ljust sovrum med förvaringsmöjligheter, en praktisk hall med flertalet garderober samt ett fräscht och kaklat badrum med bekvämligheter så som kombinerad torktumlare/tvättmaskin. Detta boende erbjuder god livskvalitet till hela familjen.

Som boende i denna förening har ni även tillgång till den grönskande innergården.

Här finns gemensamma sällskapsytor där ni kan samla vänner och familj och njuta av den härliga tillvaron med syrenberså och blommande trädgård. Till lägenheten hör det ett vindsförråd som ger bra med förvaringsmöjligheter.

I denna delen av Luthagen bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Vackra och inbjudande Stabbyskogen ligger precis intill med härliga ytor för den aktive. Fyrisån med vackra promenadstråk längs vattnet ligger endast en kortare promenad bort. Åt andra hållet finner ni Mimmi Ekholms plats där ni finner restauranger, mataffär, gym och annan service. I närheten finner ni även skola samt förskola. Det finns även goda kommunikationer med buss samt promenad- och cykelstråk till city.

Bostaden upplevs bästa på plats, välkommen hem!

Slutpris 2 600 000 kr
Pris / kvm 42 139 kr
Boarea 61,7 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 299 kr
Mäklare Uppsala
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film