Atterbomsvägen 30

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 510 000 kr
  • 2 Rum
  • 37 kvm

Tvåa med balkong och magiskt utsikt över Mälaren!

Varmt välkomna till denna tvåa högst upp i huset med balkong och en fantastisk utsikt över Mälaren! Här bor du i mysiga Fredhäll och det är märkbart från lägenheten när man blickar ut och ser den lummiga näromgivningen och den milsvida utsikten bortom Gröndal. Här finns stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till den luftiga känslan i lägenheten. Stilrent och ljust kök i öppen planlösning med plats för matbord för minst 4 personer, vardagsrummet får en naturlig plats i lägenheten och rymmer soffa, soffbord och TV. Sovrum med en stor klädkammare som rymmer det mesta samt ett helkaklat badrum. På den stora balkongen i sydost-läge finns det plats för ett litet bord, stolar och en mindre soffmöbel där du kan sitta och njuta av solen och utsikten. Lägenheten är perfekt för dig som vill ha både naturen och citypulsen nära till hands.

Brf Solsången 7 är en skuldfri äkta förening som bildades 1987 och äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten 1993 och det finns 32 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två hyresrätter. Föreningen har en takterrass med 360 grader vy med utemöbler och blommor under sommartid. På takterrassen finns det även belysning och det går bra att grilla med el-grill. På bottenvåningen finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar. Föreningen har en god ekonomi med ett bra kassaflöde. Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning på 5% från och med 1 oktober 2021 samt att det obligatoriska tillägget för kabel-TV och bredband ökar från 100 kr/mån till 230 kr/mån också från 1 oktober 2021.

På Atterbomsvägen 30 bor ni med närhet till både bra kommunikationer, vackra promenadstråk, stora parker och glittrande Mälaren. Allt finns inom kort promenadavstånd från porten. Här bor du i lugna och gröna kvarter med konstant närhet till vattnet, under sommartid kan du trippa ner till Mälaren och ta ett svalkande dopp. Från bostaden har ni endast ett par minuters promenad till badklipporna, Fredhällsbadet och den populära restaurangen Solstugan med underbar utsikt. Promenadavstånd till Rålambshovsparken, Hornsbergs strand och Norr Mälarstrand. Lägenheten är belägen nära bra kommunikationer med buss som snabbt tar dig till Fridhemsplan, alternativt 10 min gångavstånd till Thorildsplans T-banestation med gröna linjen som går via Fridhemsplan och T-centralen.

Varmt välkomna på visning!

Alice Eriksson - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

2 001 kr

Slutbud:

3 510 000 kr (94 865 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter