Doktor Abrahams Väg 49C

Doktor Abrahams Väg 49C

Bromma/Eneby / Stockholm kommun
2 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 58 kvm
Anmäl intresse

Endast 10 min med buss till Sundbyberg!

Egen ingång och insynsskyddad uteplats med spaljé i ett soligt sydostläge! En oerhört trivsam tvåa med stora härliga fönster och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger ett underbart ljusinsläpp och sociala ytor. Lätt att möblera med soffa, tv-möbel, bokhyllor, stort matbord eller annat som önskas. Uteplatsen är stenlagd och rymmer både loungemöbler och caféset plus en mäng blommor och andra planteringar.

Köket är smakfullt inrett med gråa luckor och bänkskiva i ek. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och flera bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn. Alla vitvaror är Husqvarna förutom fläkten som är från Franke. Det mysiga sovrummet kan enkelt möbleras med dubbelsäng och det finns fyra garderober som ger utmärkt klädförvaring, både för en eller två personer. Även i hallen finns det flera garderober. Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch, handdukstork och egen tvättmaskin.

Eneby är ett lugnt och mysigt område i Bromma nära fina naturområden och kommunikationer. Det är lätt att parkera utanför på gatorna (kostnadsfritt). Föreningen har även 4 (snart 5) egna parkeringsplatser. Annars finns buss 113 precis utanför huset, här kan man åka till Sundbyberg på ca 10 min eller Islandstorget på ca 10 min och gröna linjens tunnelbana. På Spångavägen går buss 117 till Brommaplan vilket tar 11 min. Det är nära till ICA Supermarket vid korsningen Bällstavägen/Spångavägen, dit tar det ca 5 minuter att gå.

Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabriken. Det finns flera populära restauranger såsom Paul Taylor Lanthandel, The Public i Signalfabriken och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! Här i Bromma kan man njuta av en trevlig lunch eller middag på Bromma Bistro som även har en uteservering. Vid Ängbyplan ligger trevliga bageriet Gateau och restaurang Astrids. För den shoppingsugne finns Bromma Blocks en kort bilfärd hemifrån med ett 80-tal butiker, restauranger, Stora Coop, ICA Maxi och systembolag.

Från bostaden är det gångavstånd till Kyrksjölötens fina naturreservat. Här kan man jogga eller ta en stilla promenad och titta på fåglarna från bryggan. På vintern plogas isen för skridskoåkning. På sommaren rekommenderas Ängbybadet vid Mälaren, dit kan man med fördel ta egen bil eller bussen till Islandstorget och sedan promenera ca 10-15 minuter alternativ åka en station med tunnelbanan till Ängbyplan och sedan gå därifrån ca 700m. Badet har två fina sandstränder, bryggor och stora gräsytor, även en restaurang och kiosk med uteservering.

Varmt välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 575 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:15-12:30Söndag 20/6 Kl. 12:30-12:45Söndag 20/6 Kl. 12:45-13:00

Pris:

(37 845 kr/kvm) 2 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Doktor Abrahams Väg 49C Bromma/Eneby

HitCounter