Älvsåkersgränd 31

Trivsam 2:a med stor balkong!

Såld Östberga/Älvsjö Stockholm kommun

*Accepterat pris - ring för visning*
Mycket trivsam och välplanerad 2:a i en trevlig förening med hiss! Balkong i sydväst-läge utan insyn i en stambytt fastighet. Parkettgolv i vardagsrummet och ljusa väggar i hela bostaden. Den här bostaden är perfekt för en förstagångsköpare eller för ett par som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Lägenheten erbjuder en mycket rymlig och inredd klädkammare som kan göras om till ett kontor etc. Stambytt badrum med badkar. Till lägenheten finns även en rejäl balkong i fritt läge utan insyn. Trevligt kök med goda förvaringsmöjligheter och utrymme för ett matbord.

Rymligt sovrum och vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter.


Här erbjuds därtill ett boende i lugnt och trevligt område med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort finns Årstafältet att tillgå med bl.a. stora strövområden, driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott.

Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busslinjerna 168 samt 134 stannar ca 150 meter från huset och till linje 165 är det samma avstånd på ca 150 meter.

I närområdet finner ni matbutiken Tempo som ligger en kort sträcka från bostaden och i området har ni även den stora matbutiken Coop. Det finns dagis och skolor i området.

Fri parkering i området.

Varmt välkomna!

Slutpris 1 850 000 kr
Pris / kvm 32 456 kr
Boarea 57 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 638 kr
Mäklare Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här