Sundbybergs Torg 1J, 8tr

Sällan till salu!

Såld Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

- Fri sikt
- Balkong i sydväst-läge
- Ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare från Husqvarna , golvvärme och plats för handdukstork
- En gäst WC med toalett, handfat och duschrum
- Ingen insyn
- Centralt läge
- Närhet till kommunikationer och service
- Gemensam takterrass
- Attraktiv förening

Nu är äntligen en trea på våning 8 på marknaden på bästa adress i Sundbyberg. Här kommer du över takåsarna och har en panoramautsikt över stadskärnan och milsvid utblick. Det här är ett perfekt hem för dig som ställer höga krav på ett lugnt och tyst boende och samtidigt vill ha direkt närhet till fart och fläkt, service och kommunikationer. Här bor du endast 10 minuter från Stockholm city med T-bana eller pendeltåg som ligger bara några 100 meter från porten! Planlösningen är mycket trevlig med stort vardagsrum som leder in till köket med gott om plats för matbord. Två sovrum där det ryms större säng samt ytterligare möblering. Från vardagsrummet nås en stor härlig balkong som kan användas året om. Som medlem har man även tillgång till en mycket stor gemensam takterrass i B porten! Här kan njutas av panoramautsikt över Sundbyberg samt sol hela dagen.

Här bor du i ett modernt boende med alla bekvämligheter man ska begära av sin bostad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och en stor klädkammare. Ett genomtänkt boende där inget saknas.

Signalfabriken är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger och människor. SATS-träningscenter, , bibliotek, Pinchos, Sushi, Phils Burger och the Public är bland annat det som erbjuds.

Här bor du ett stenkast från utmärkta kommunikationer som pendeltåg som tar dig in till Stockholm central på 10 min, tunnelbana, bussar och även tvärbanan.

Sundbyberg har flera gröna oaser att erbjuda. Tornparken med dess ogenerade läge med restaurang i Vattentornet, Marabouparken med ett trädgårdscafé på sommaren och upprustade Tuvanparken. Fin promenad och joggingstråk finns runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön med grönskande omgivning.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 5 600 000 kr
Pris / kvm 68 293 kr
Boarea 82 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 921 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här