Slottsvägen 5, Etage!

Exklusiv etagelägenhet högst upp i huset till salu!

Såld Solna / Haga Norra Solna kommun

- En bostad i etage!
- Solig balkong!
- Populär adress!
- Granne med Hagaparken!
- Nära kommunikationer!
- Expansivt område!

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika lägenhet i etage högst upp i huset om 85 kvadratmeter med en solig balkong! Här utnyttjas samtliga ytor och kvadratmetrar optimalt med en öppen och social planlösning, samt möjlighet till två sovrum med plats för dubbelsäng. Bostadens unika planlösning och stora ytor erbjuder flera goda inredningsalternativ. Lägenheten har ett elegant uttryck med den stiliga trappan där fem meters takhöjd garanterat kommer höja era blickar. Badrummet är stilfullt med en industriell känsla och utrustat med både tvättmaskin & torktumlare. Lägenhetens kök har gott om arbetsytor tillsammans med all den maskinella utrustningen man kan önska. Förvaringen i bostaden är ypperlig med garderobslösningar och en rymlig klädkammare intill hallen. På övervåningen möts man av de stora fönsterpartierna som skapar ett härligt ljusflöde i ett ostört och insynsskyddat läge som tillsammans med det höga taket skapar en härlig i rymd.

Här finns plats för en loungegrupp, matgrupp eller sovrum. Denna lägenhet i genomgående högstandard passar er som har högt ställda krav och letar efter en lägenhet med det där lilla extra!

Brf Brahelund är en trivsam förening med många fördelar, till exempel den lummiga och soliga innergården som erbjuder uteplats med grill, vilken nyttjas flitigt av föreningens medlemmar. Föreningen har också tillgång till 28 stycken parkeringsplatser som går att hyra för 400 kr/mån. Det finns även möjlighet för medlemmarna att låna partytält. Närområdet är lugnt och barnvänligt med en nyrenoverad populär lekplats och en liten park. Föreningen har gjort alla större renoveringar, som stambyte, tak-, fönster- och balkongbyte samt indrag av fiber. Trots detta har föreningen en fördelaktig lånebild om ca 3500 kr per kvm boyta. År 2016 & 2020 har avgiften sänkts med hela 10 % vilket tyder på en mycket stabil ekonomi. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra extra förråd. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmarna. Föreningen disponerar över 28 parkeringsplatser som förmedlas via internkö. Som skriven i Solna finns möjlighet till boendeparkering i området.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter på kort gångavstånd med buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg som tar er till Odenplan på ca 4 minuter och Stockholm City på ca 7 minuter. Även Flygbussen till Arlanda har ett av sina stopp här. Vid Solna Centrum erbjuds förutom tunnelbana och tvärbana även ett rikt utbud av butiker och service. Tar man cykeln tar det endast ca 10 minuter in till Odenplan. År 2025 beräknas också den nya gula linjen vara färdig och som kommer trafikera området med tunnelbana.

Populära och natursköna Hagaparken och Brunnsviken finns på behagligt avstånd med 5 minuters promenad. Skolor, förskolor och lekparker finns i området. Matbutiken Willys finner ni på kort avstånd. Solna är en kommun som växer så det knakar och därtill Haga Norra också.

På promenadavstånd når ni även Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finns också Nordens största köpcentrum, Westfield Mall of Scandinavia, vilket är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Missa inte denna lägenhet, välkomna!

Slutpris 5 000 000 kr
Pris / kvm 58 824 kr
Boarea 85 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 046 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Moa Lundgren

08-470 33 50 moa.lundgren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här