Sjötullsgatan 7 O

Sjötullsgatan 7 O

Öregrund / Östhammar kommun
2 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 70 kvm
Anmäl intresse

Centralt belägen etagelägenhet med en uteplats, en balkong och en terrass med sjöutsikt!

Bostäder i Brf Hasselbacken saluförs sällan men nu finns möjligheten att förvärva en drömlägenhet i etage i Öregrunds centrala kvarter.
Här bor ni i en välskött förening och med närhet till Öregrunds hamn med dess trevliga restaurangutbud, matvarubutiker samt vackra promenadstråk längs med vattnet.

Här möts ni av en rymlig uteplats med generösa sällskapsytor och möjligheter för hela familjen att samlas. Tar ni er in i bostaden så möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder en trevlig öppen planlösning mot det välutrustade köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Ni finner även ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Det övre planet har en generös takhöjd och fördelar sig på ännu ett helkaklat badrum, två mysiga sovrum som har utgång till balkong respektive terrass samt en övre hall med utrymme för arbetsdel/kontorsdel. Balkongen är lugnt belägen mot föreningens innergård och terrassen vetter mot Grepen med en makalös utsikt. Här kan ni njuta av solnedgången i vattnet och de slående vackra vyerna över området.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Efter mottagen anmälan återkopplar mäklaren med ungefärlig tid för visningen. Inför helgen får ni sedan en tidpunkt för visning som är specifikt reserverad för ert sällskap. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Anmäl ert intresse till: jesper.staring@notar.se alternativt 076-854 96 85.
***

Jesper Staring - Mäklare Uppsala

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

70 kvm

Avgift:

3 451 kr

Pris:

(42 786 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Jesper Staring

Jesper Staring

0768-54 96 85


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sjötullsgatan 7 O Öregrund

HitCounter